Krabben & Klimmen

Tonen 18 van 22 producten

Een krabpaal kan best mooi zijn!

Krabben hoort nu eenmaal bij een kat. Een krabpaal zorgt ervoor dat je kat niet aan je bank of aan het behang krabt. Ik ben het met je eens dat de meeste krabpalen niet echt een aanwinst voor je huis zijn. Maar laat je eens verrassen door het assortiment krabplankjes, krabpalen, krabobjecten, krabkarton, en krabspeeltjes. Er is er vast één die geschikt is voor jouw situatie, die nog mooi staat ook.

Krabkarton een mooi alternatief!

Steeds vaker wordt de krabpaal vervangen door krabkarton. Niet in de vorm van die kartonnen krabplankjes maar hele krabmeubelen worden er van gemaakt. Vooral als je een kat hebt die graag horizontaal krabt is krabkarton een goed alternatief voor een krabpaal. Bovendien zijn deze kartonnen krabmeubels ook in de vorm van verstopholletjes te vinden of heerlijke loungemeubels, krabben werd nog nooit zo leuk en stijlvol.

Altijd wel plek voor een krabplank

Geen plek om een krabpaal neer te zetten, dan is een krabplank absoluut de moeite waard. Een krabplank neemt niet zoveel ruimte in en is ideaal om in een klein krabmomentje te voorzien, zonder meteen zo’n grote krabpaal in huis te halen. Maar hang hem dan wel even op! Je kat wil heel graag een plekje waar hij zich goed kan uitstrekken en lekker kan hangen. Dus de plank moet wel stevig bevestigd worden. Want van wiebelen, daar houdt je kat niet van.

Toch een kleine krabpaaltje!

Kleine krabpalen zijn ook heel erg makkelijk bij het beschermen van je bank. Want ja, je kat vindt de bank erg aantrekkelijk om aan te krabben. Dan kan je zo’n compacte krabpaal gebruiken als barricade voor die krabplek. Ook handig voor een klein krabmomentje zijn de krabobjecten, die er niet meer uitzien als een krabpaal maar hun eigen vorm aan nemen. Staat leuk en heeft vaak ook nog een dubbele functie…. en daar houden we van… toch?!

Houten krabobjecten zijn leuk!

Voor die krabobjecten is er gekozen voor een naturel blank houten uitstraling. Met deze krabobjecten kan je eindeloos variëren, ze zijn makkelijk plaatsbaar waar een krabmoment nodig is en ze staan nog leuk ook. Misschien niet van belang voor je kat, maar het helpt jou wel over de drempel om je kat van een extra krabmoment te voorzien. Wist je dat sommige van de krabobjecten zelfs een speeltje ingebouwd hebben om het voor je kat nog aantrekkelijker te maken om te krabben waar jij dat wil.

Zullen we een krabspelletje spelen?

Krabspeelgoed is DE manier om een kitten heel snel bij jou thuis te laten wennen. Deze speeltjes verleiden je kat om tegen een balletje te tikken en tegelijkertijd zijn klauwtjes in het karton te slaan. Op deze manier komt zijn geur aan het krabspeeltje en voelt je kitten zich eerder thuis. Maar vergis je niet…. ook oudere katten vinden deze krabspeeltjes vaak erg interessant.

En als je kat is uitgekeken op het balletje dan verstop je toch iets anders in het krabspeelgoed? Een snackje doet vaak wonderen om je kat weer aan het peuteren en klauwen te krijgen. Maar denk ook eens aan een klein speeltje met een beetje kattenkruid.

Meer weten over Krabben & Klimmen?

Schrijf je dan in voor de masterclass Krabben & Klimmen, dit is een webinar on demand die je in je eigen tijd kan kijken. Deze masterclass is de vernieuwde online versie van de uitgebreide seminars die vroeger in de kattenwinkel werden gegeven. Na deze masterclass weet je hoe het zit met dat krabben van je kat en kun je er op inspelen, door de juiste krab- en klimmaterialen voor je kat te kopen en daar neer te zetten waar je kat er ook echt gebruik van maakt.

De waardering van catsandthings.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 45 reviews.