Krabplank die de hoek om kan

Een heerlijke krabmat waar je alle kanten mee op kan. Deze mat kan je natuurlijk gewoon neerleggen. Maar eigenlijk is hij bedoeld om op te hangen. Sterker nog hij kan om een hoek gevouwen worden!! De plank is een soort van antraciet, een vergrijsd zwarte kleur.

Deze krabplank is bekleed met stevig jabotapijt waar je kat flink zijn nagels in kan zetten. Jabo is een stevig sisaltapijt waar je kat echt lekker op te keer kan gaan. De mat is afgewerkt met een band van meubelstof waardoor het een mooi geheel wordt. Ideaal om een hoek te beschermen. En misschien met een beetje creativiteit zelfs de hoek van je bank… maar dan moet je wel even puzzelen hoe je hem vast wil zetten.

Wat maakt deze krabplank anders

Deze krabplank is er voor gemaakt om de hoek om te gaan ideaal voor een uitstekende hoek in je muur te voorzien van krabgelegenheid. Sommige mensen denken dat het ook werkt bij een invallende hoek in je muur. Maar daar denkt je kat anders over, zulke hoeken zijn helemaal niet interessant om aan te krabben voor je kat.

De details van deze krabplank

  • Een stevige krabmat met sisaltapijt, die om een hoek gevouwen kan worden
  • De afmeting van het geheel is 58 cm hoog en 38 cm breed (19 cm aan iedere hoek) en ongeveer 1 cm dik

De voordelen op een rij

  • Ideaal voor mensen die graag een mooie krabplank willen
  • Voorziet een geterroriseerde hoek van een stijlvolle krabplek
  • Ontzettend geschikt voor katten die graag aan jabo krabben

Gebruiksaanwijzing

Makkelijk schoon te houden. Het jabo of sialtapijt stofzuigen met een meubelborstel of handmatig met een rubber meubelborstel af nemen.

Gewicht 0,900 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

58 cm x 38 x 1 cm

Materiaal

Sisaltapijt, Stof

Kleur

grijs

Artikelnummer

LRY-433/464328

EAN code

4047059464328