Krabspel, ideaal om mee te spelen en te krabben

Het krabspel White Spy is een fijne stevig en mooi krabspel zonder poespas dat niet misstaat in een modern huishouden. Het spel bevat een balletje met bel, dat je kat naar hartenlust kan rondmeppen en natuurlijk kan proberen er uit te peuteren. Dit keer niet alleen peuteren via gaatjes maar ook wat meer bereik via de gleuven. Aan de zijkant zitten kleine openingen…. Huhh zag je kat nou wel of niet dat balletje voorbij komen?

Lukt het niet? Dan kan hij zijn frustratie wegkrabben op het krabgedeelte. Voor de afwisseling kan je het balletje ook vervangen door een ander klein speeltje of verstop er eens een paar snoepjes in.

Wat maakt dit krabspel anders

Een ontzettende aanrader voor (katten en) kittens die net verhuisd zijn om het huis spelenderwijs van hun eigen geurtjes te voorzien, zodat ze zich ook echt thuis voelen. Krabben helpt om de omgeving eigen te maken. En naast het gebruik van een goede krabpaal, kan dit krabspeeltje ook helpen om de geur af te zetten, waardoor je kat zich sneller op zijn gemak voelt.

De details van dit krabspel

  • Een fijn karton krabspeeltje voor kittens en kleine katten
  • De afmeting van het geheel is 35 x 35 x 6 cm

De voordelen op een rij

  • Ideaal voor kleine katten die graag op karton liggen
  • Voor katten die zich graag fysiek uitleven en hun pootjes en nagels gebruiken
  • Voor katten die graag pielen in gaatjes en hengelen naar een balletje

Gebruiksaanwijzing

Dit kattenspeeltje is speciaal gemaakt om flink op te krabben en kan kittens heel goed handelen. Het karton is zachter dan de stevige kartonmeubels. Dus bij intensief gebruik kan het krabben een klein beetje rommel geven maar dat is makkelijk op te ruimen met een stofzuiger. Regelmatig stofzuigen om de snippers te verwijderen, of afvegen met een speciale meubelborstel.

Gewicht 0,500 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

35 x 35 x 6 cm

Materiaal

Karton

Kleur

wit

Artikelnummer

WAR-5117

EAN code

8717202613762