Kattenkussens

Filter

Kattenkussens voor je kat om relaxt te dromen

Kattenkussens zijn ideaal voor jouw kat als hij graag open en bloot wil liggen en vrij uitzicht wil, niet belemmerd door de wanden van een kattenholletje of de randen van een kattenmand. Ze zijn speciaal voor je kat als hij wat meer zachtheid verwacht van zijn ondergrond, meer zachtheid dan een kattendeken of een ligmatje kan bieden en als het enigszins kan een kuiltje om in te dromen.

Een kattenkussen geeft je kat die weldadige rust die hij verdient, heerlijk wegzakken in een holletje dat een purrfecte fit is voor zijn kattenlijfje zonder gestoord te worden door klonten, hobbels en bobbels. Tenminste dat is het geval als je een kattenkussen kiest die je hier op de webshop vindt. Deze kattenkussens zijn niet bol, die klop je niet op maar daar maak je een kuiltje in, of op z’n minst een afdruk. Precies zoals jouw kat het wil hebben.

Wat dacht je van platte kattenkussens?

Platte kattenkussen zijn ideaal als je kat net iets zachter wil liggen maar niet omringd wil worden door een mandje. Dat ene lievelingsplekje van je kat net even wat luxer maken, je oude kat net even wat comfortabeler, dat doe je met een plat kattenkussen. Deze kattenkussens laten zich overal neerleggen, waar zachtheid gewenst is, ze zijn bescheiden van formaat, maar maken indruk met hun uiterlijk. Leg deze platte kattenkussen in je kast voor een heerlijk schuilplekje of in de vertrouwde mand van je kat die nog een ouderwetse bolle kussen heeft.

Een kattenkussen is hol niet bol!

Je kat wil in een kuiltje liggen en materialen waarin hij wegzakt hebben daarom de voorkeur. Een bolle kussen maakt het creëren van een kuiltje erg moeilijk, vandaar dat kussens uit de Purrfect Living lijn “plat” zijn. Op deze manier ontstaat er door de druk van je kat vanzelf een klein kuiltje. Deze kussens zijn makkelijk in onderhoud en een lust voor het oog, die bijvoorbeeld niet misstaan op je bureau zodat je kat in stijl toezicht kan houden. Maar hij kan ook op de bank hoor, wie weet hou je die kattenharen dan een beetje in bedwang.

Een balletjeskussen voor diepe rust

De balletjeskussens uit de Purrfect Living serie zijn een klasse apart. Deze kussens zijn speciaal voor je kat gevuld waardoor hij heel makkelijk een kuiltje kan maken en tegelijkertijd omringd en ondersteund wordt. Niet schrikken, de vulling ziet er een beetje zuinig uit maar daardoor kan je kat juist die geweldige kuil maken. Deze kattenkussens zijn ook ideaal voor oudere katten met artrose, omdat ze geen druk uitoefenen op hun pijnlijke botjes. Maar eerlijk is eerlijk iedere kat, jong of oud, droomt weg in een balletjeskussen. De snapshot pagina staat er vol mee.

Een kattenpoef voor grondliggers

Katten slapen het liefst wat hoger, ideaal om daar dan je kattenkussen neer te leggen. Maar soms ligt je kat liever op de grond, lekker op een warme plek in de zon of ergens in de buurt van de “kachel”. In al die gevallen waar de grond wat kouder is, je een notoire grondligger hebt of er simpel geen plek is op de bank, is de kattenpoef geweldig. De kattenpoef is een balletjeskussen in de vorm van een zitzak en ook deze is speciaal gevormd en gevuld om je kat dat geliefde kuiltje te geven, net iets hoger van de grond dan de gewone balletjeskussen. Is het iets voor jouw kat?

Kattenkussens voor jou

Eigenlijk zijn deze kussens voor je kat ook voor jou, de Purrfect Living collectie is een limited collectie. Ieder jaar wordt er een nieuwe gemaakt die helemaal past bij de huidige woontrend. Puur omdat ik weet, dat jij het heel belangrijk vindt dat de kattenspullen heel goed matchen met jouw woonsfeer.

De waardering van catsandthings.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 41 reviews.