Kattendeken

Filter
Tonen 3 van 3 producten

Kattendekens en plaidjes voor een comfortabel eigen plekje

Het grote voordeel van kattendekens is dat je ze overal kan neerleggen om een eigen plekje voor je kat te creëren. Ze zijn makkelijk schoon te maken en je kan ze op maat vouwen zodat ze op alle mogelijke plekjes passen, of dat nu een reismand is, een plekje op de vensterbank of naast jou op de bank.

Kattendekens beperken kattenharen op je meubels

Dat is waar een kattendeken het meest voor gebruikt wordt. Je maakt met een kattenplaidje een eigen plekje op de bank voor je kat. Een plekje waar je niet steeds de kattenharen hoeft te verwijderen en waaraan de eigen vertrouwde geur van je kat zit. Zo’n eigen geur kattendeken is heel geruststellend voor je kat en je kan hem ook gebruiken bij een bezoek aan de dierenarts of als je kat uit logeren gaat. Kortom een kattendeken is ideaal als je kat veel verhaard of in onzekere situaties.

Met een kattendeken pimp je de oude kattenmand op

Wist je dat je kat eigenlijk niet zo gediend is van nieuwe dingen met hun nieuwe geuren, hij omringt zich graag met zijn eigen vertrouwde geur. Met een plaid vermom je de oude kattenmand van je kat, zodat deze weer helemaal in jouw woonstijl past en meedoet met feestdagen of een seizoenswisseling.

Het is een geweldige manier waarop je steeds kan afwisselen en je kat toch chill blijft. Het is ook het antwoord als je kat ziek is of oud en een ongelukje in een klein hoekje zit. Zo’n deken is natuurlijk heel makkelijk te verschonen en te wassen, zo kan je zijn balletjeskussen of kattenmandje sparen.

Een lekkere knusse warme kattendeken

Je kat is dol op warmte en zoekt daarom graag de knusse plekjes in huis op. Met een kattendeken maak je die plekjes nog comfortabeler. Ze laten zich in ieder hoekje manoeuvreren en opvouwen tot een lekker kussentje. Of je rolt ze op zodat je net de tocht voor je kat weghaalt of hem een beetje kan bakeren. Heb je meer grip nodig kijk dan ook naar de ligmatjes en voor meer body onder de kont van je kat zijn de platte kussens ideaal.

Onder een kattendeken kan je schuilen

Net zo goed als jij onder een deken ligt, zijn er ook katten die graag onder de dekens kruipen. Hoe geweldig is het dan als je kat zijn eigen kattendekentje heeft. Zo kan je van zijn kattenmand ook een geweldig kattenholletje maken, hoeft hij alleen maar onder het plaidje te kruipen om heerlijk knus in zijn eigen kattenbedje te liggen.

De Purrfect Living kattendekens zijn vachtvriendelijk

De eigen Purrfect Living lijn bestaat uit 100% cotton fleece. Dat is heerlijk warm en soepel om op te liggen en makkelijk te draperen in een kattenmand of op een gemakkelijk plekje op de bank. De cotton fleece dekens zijn makkelijk te wassen maar kunnen de eerste keer wel wat krimpen, maak je geen zorgen de deken is royaal van formaat dus er blijft genoeg over.

Maar het allerbelangrijkste van deze fleece deken is dat hij antistatisch is voor je kat. Een gewone fleece deken kan nog wel eens gaan knetteren als je kat er op gaat liggen, maar dit materiaal gaat niet broeden en de vacht van je kat wordt niet statisch geladen. En dat laatste is heel belangrijk in de strijd bij het voorkomen van klitten in de vacht van je kat. Ben jij een fan van fleece dekens dan zijn de Purrfect Living kattendekens echt een must.

De waardering van catsandthings.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 38 reviews.