Recensies bij Cats & Things

Recensiebeleid

De recensies die je op catsandthings.nl vindt, zijn een verzameling van de reviews die we binnen krijgen via WebwinkelKeur, onze social media kanalen en de foto’s van klanten die we per mail krijgen opgestuurd.

Recensiebeleid Cats & Things 21 augustus 2022

Hoe worden recensies gecontroleerd op echtheid?

WebwinkelKeur

De beoordelingen die je in de footer treft worden onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dat zijn lees je hier.

Voor het plaatsen van een review krijg je als klant een uitnodiging per e-mail via WebwinkelKeur. Deze e-mail wordt pas verzonden nadat een bestelling is afgerond en de reviews worden op de ledenpagina getoond als ‘geverifieerde klant van … 

Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om een review te schrijven zonder uitnodiging. Dit zijn niet geverifieerde reviews, die worden op de ledenpagina getoond als ‘klant van ….

Polaroid Klantenpagina

Heel vaak krijg ik ook via de mail of social media feedback en voor iedereen is het gewoon heel erg leuk als je ook kan zien hoe andere katten gebruik maken van de producten. Die foto’s die we toegestuurd krijgen van onze klanten worden verzameld op de polaroid pagina. Deze recensies worden handmatig gecontroleerd op echtheid.

Een recensie wordt pas als echt beschouwd als de review gaat over een product dat bij Cats & Things is aangekocht of over een training of dienst die is afgenomen bij Cats & Things

Geen beloning en manipulatie

Er wordt geen beloningsbeleid gehanteerd voor het plaatsen van reviews en er wordt zeker niet betaald voor (nep)reviews of likes op de social media kanalen.

De waardering van catsandthings.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 38 reviews.