Betrek je kat bij de feestdagen

Feestdagen inspiratie

Sint & Santa vier je samen met je kat

Voor je kat zijn de feestdagen spannende tijden zeker als jij het hele huis over hoop haalt om de boel te versieren. Overal lichtjes, glimmende ballen, uitdagende wiebelende ornamenten en nieuwe geuren. En als je een kind hebt en Sinterklaas met alle toeters en bellen viert, dan is zelfs voor je kat de spanning voelbaar.

Betrek je kat gewoon bij de feestdagen en maak er samen een geweldige decembermaand van. Sint & Santa geven zoveel aanleiding om te spelen, te verwennen en samen te genieten. Hoe je dat doet dat vindt je hier.

Sinterklaas vieren met je kat
Als kat & kind dikke maatjes zijn

Sinterklaas spannend?

Betrek je kat eens in het Sinterklaas gebeuren. Juist om het allemaal wat minder spannend te maken voor je kind. Die twee zijn dikke maatjes en de top 5 schoencadeautjes voor je kat geven genoeg aanleiding voor verhalen, samen delen en samen spelen. Zo maak je dat hele Sintgebeuren wat kleiner.

Geen kind?
Dan bestel je toch gewoon het pakket voor pakjesavond. Scheelt een hoop verhaaltjes vertellen, maar je eigen poezenkind is er blij mee.

Of is het een surprise voor een kattenmens?
Lees dan toch die Top 5 eens, wedden dat je genoeg aanknopingspunten hebt voor een gedicht?

Spannende tijden voor Sinterklaas
Bokeh Gezellige kerst voor je kat 1200
retro xmas met colin doorschijnend
Je kat zijn eigen kerstspullen

Kerst voor je kat

Natuurlijk zijn er leuke spullen voor je kat. Dit jaar is de trend wat duurzamer dan normaal gesproken.

Misschien daarom ook dat retro wat meer aanslaat. Items die je ook volgend jaar nog kan gebruiken. Spullen die wat langer meegaan en iets neutraler zijn zodat het gebruik niet beperkt wordt tot 3 weken rond kerst.

Pimp de spullen van je kat eens op met kattendekens en kussens, maak gebruik van een echte poezen kerstboom en hang wat onschuldig spul laag in de kerstboom.

Cosy Fireside Kerst voor jou

Kerstbomen banner 1200
Je katten kerstcadeautjes online bestellen
De 5 kerstcadeaus die je moet hebben

Makkelijk kerstcadeautjes shoppen

Maak een verlanglijstje
Geef je gewenste cadeautjes een hartje en stuur je verlanglijstje naar de betreffende Sint of Santa door op het mail of whatsapp icoontje te klikken. 

Gratis inpakservice voor kerst
Vermeld bij je bestelling dat het een kerstcadeautje is en ik pak het met liefde in. Zelfs met naamtag of sticker er op en het kan zo onder de kerstboom. 

Een tip: Bestel op tijd!
Wees de kerstdrukte en de black Friday gekte voor, dan weet je tenminste dat je pakketje op tijd onder de kerstboom staat. 

Platte kattenspeeltjes banner 1200
Kattenkerstkaarten voor jou
Showing 16 of 18 products
De waardering van catsandthings.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 45 reviews.