Hengel accessoires

Filter

Kattenhengel accessoires die je steeds weer kan vervangen

Dat een kattenhengel een must voor iedere kat is, dat weet je inmiddels wel. Er is echt voor iedere kat een hengel te vinden, maar soms moet je even zoeken welke prooi voor jouw kat werkt. Heb je een kat die wil dat de hengel een vogel nabootst compleet met veren en fladderend geluid? Of gaat je kat juist voor de subtiele ritselende geluiden van sliertjes en is het feest pas compleet als er lintjes aan te pas komen. Of gaat het bij jouw kat om muizen en insecten….

Weet jij welke prooi favoriet is bij je kat?

Als je werkelijk geen idee hebt of je hebt toevallig een kat die kattenhengels aan de lopende band sloopt. Dan zijn losse hengel accessoires wel een hele fijne oplossing. Je kunt dan gewoon uitproberen wat je kat triggert. Er zijn verschillende kattenhengel prooien in het assortiment dus als je een kat hebt die zich heel snel verveelt, dan is het geweldig om meerdere opties te hebben, zodat je de prooien kunt afwisselen. Natuurlijk is het ook een optie om heel veel verschillende kattenhengels aan te schaffen, maar waarom zou je dat doen als het alleen maar een kwestie van een nieuwe kattenhengel accessoires is.

Kattenhengel accessoires van natuurlijk materiaal

Je vindt hier op de webshop een grote collectie kattenhengel prooien die gemaakt zijn van natuurlijk materiaal zoals veren, wol en bont. Dat klinkt misschien zielig, maar de dieren die dit materiaal hebben geleverd hebben allemaal een vrij en wild leven gehad. De meeste van deze dieren komen uit wildbeheersing gebieden in Europa, de buffels komen uit de verenigde staten. Voor je kat zijn deze kattenhengel accessoires extra waardevol omdat de natuurlijk materialen refereren aan een echte prooi, waardoor je kat nog meer plezier heeft bij het vangen van deze prooien en bij het klauwen en bijten in dit speelgoed.

Kattenhengel accessoires zonder de kattenhengel

Een ander voordeel van deze hengel accessoires is dat er geen plastic of ander hard materiaal in de prooi verwerkt wordt, waardoor je de prooi ook zonder kattenhengel kunt gebruiken als speelmuisje. Het enige wat er namelijk aan herinnert dat je hier met een hengelprooi te maken hebt, is een klein lusje. Voor de rest zullen deze prooien gewoon over de grond gemept kunnen worden of in het bekje gedragen worden. En door het ontbreken van een onverteerbare harde kern zijn deze prooien veiliger dan de meeste kattenspeeltjes.

Nog even doorspelen na het hengelspel

Als je eenmaal de favoriete kattenhengel accessoires van je kat hebt gevonden, wat let je dan om hem dubbel te bestellen? Eentje voor aan de hengel en eentje als het hengelspel gedaan is. Dan kan je na het spelen met de kattenhengel die losse prooi aan je kat geven zodat hij hem dan eindelijk naar hartenlust kan vermoorden…. hij heeft die prooi toch eerlijk gevangen? Op deze manier verleng je het hengelspel en sluit je het jachtspel goed af voor je kat. Kijk hiervoor ook eens bij de trappelspeeltjes ook dat zijn fijne speeltjes die op een goede manier het hengelspel afronden.

Nou ben ik wel heel benieuwd…. worden het muizen, vogels, veren of andere prooien? Of ben je van mening dat je kat helemaal niet van kattenhengels houdt. Als dat laatste het geval is, stuur dan even een mailtje met het verhaal hoe jij met die kattenhengel speelt en doe er dan meteen een foto bij van de bewuste kattenhengel.

De waardering van catsandthings.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 38 reviews.