Krabplank die de hoek om kan

Een heerlijke krabmat waar je alle kanten mee op kan. Deze mat kan je natuurlijk gewoon neerleggen. Maar eigenlijk is hij bedoeld om op te hangen. Vergeet dan niet om hem wat hoger te hangen zodat je kat zich ook echt kan uitstrekken. Of gebruik hem om een klauterwand te maken als je een lenige kat hebt. De plank is een soort van antraciet, een vergrijsd zwarte kleur. 

Deze krabplank is bekleed met stevig jabotapijt waar je kat flink zijn nagels in kan zetten. Jabo is een stevig sisaltapijt waar je kat echt lekker op te keer kan gaan. De mat is afgewerkt met een band van meubelstof waardoor het een mooi geheel wordt. Ideaal om een hoek te beschermen. Heb jij een kat die tegen de muur omhoog klimt, dan kan je met deze mat flink aan de weg… ehh muur timmeren.

Wat maakt deze krabplank anders

Deze krabplank is net groot genoeg om te krabben. Ideaal om op een stukje muur te hangen precies op de juiste hoogte van je kat. Je zou er zelfs een patroon mee kunnen maken. Maar hij is ook heel geschikt om je kitten te leren krabben. En om hem op een plekje neer te leggen waar je kat aan frustratie krabben doet.

De details van deze krabplank

  • Een stevige krabmat met sisaltapijt, die je op vier punten aan de muur kan bevestigen.
  • De afmeting van het geheel is 38 x 38 cm en ongeveer 1 cm dik

De voordelen op een rij

  • Ideaal voor mensen die graag een mooie krabplank willen
  • Voorziet een geterroriseerde muur van een stijlvolle krabplek en klimwand
  • Ontzettend geschikt voor katten die graag aan jabo krabben

Gebruiksaanwijzing

Makkelijk schoon te houden. Het jabo of sialtapijt stofzuigen met een meubelborstel of handmatig met een rubber meubelborstel af nemen.

Gewicht 0,700 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

38 cm x 38 x 1 cm

Materiaal

Sisaltapijt, Stof

Kleur

grijs

Artikelnummer

LRY-433/464304

EAN code

4047059464304