De liefde voor je kat daar gaat het bij Cats Things om

Over ons

Ina van Berkum eigenaar Cats & Things
mijn verhaal

Net zo kattengek als jij

Cats & Things begon 7 juli 1998 als een echte kattenwinkel. Als kattenmens wilde ik anderen laten kennismaken met wat er allemaal mogelijk is in het praktisch maar wel stijlvol samenwonen met katten. Toen nog helemaal ondergedompeld in de professionele raskattenwereld, als fokker, exposant en keurmeester.

Maar al snel wilde ik een vertaalslag maken naar die kat bij je op de bank. Daar waar de echte kattenouders zitten, die helemaal gek zijn op hun kat en die dat poeskind willen verwennen. Die liefde voor je kat, deel ik met je en ik kan me dat ook geen leven zonder kat voorstellen.

Eigenzinnige collectie

Ik stel met veel plezier een fijne collectie samen voor jou en je kat. Voor een groot deel bestaat deze uit pareltjes die ik vind bij betrouwbare leveranciers. Kleine ondernemers die het beste voor hebben met de wereld. En samenwerkingen waarbij we producten finetunen voor je kat.

Deze collectie wordt aangevuld met een eigen lijn bestsellers en ieder jaar geven ik mijn visie op de belangrijkste woontrend met een limited edition collectie. Een collectie die dan weer wordt aangevuld met bijpassende producten van andere leveranciers, zodat je hem op je helemaal persoonlijk kan toepassen in je huis.

Die passie voor wonen en stylen waar de oude kattenwinkel zo bekend om was, geef ik nu met alle liefde online. Met verhalen en beelden waarin ik je meeneem naar een mooie balans tussen wat belangrijk is voor je kat om indoor happy te zijn en wat er ook nog mooi uitziet voor jou. Die info & inspiratie is en blijft wat mij betreft de kern voor een purrfect living voor je kat & jezelf.

CatS & Things

Als je kat je lief is

Vanaf 1 maart 2022 is Cats & Things een volledig online kattenbedrijf. Op deze manier kan ik nog veel meer mijn passie uitdragen en je helpen om niet alleen je kat te verwennen maar ook om hem beter te leren kennen. 

Het is mijn missie om je te helpen de beste CATparent te worden die je kan zijn. Omdat ik geloof dat door je te verdiepen en in te leven in een ander wezen zoals je kat, de connectie met de hele natuur een stukje dichterbij komt. Een connectie waar mens en dier alleen maar gelukkiger van worden. 

De visie en missie van Cats & Things

Hier mag je er gewoon voor uitkomen dat je een kattenouder bent. Wij vieren de liefde voor dat poezenbeest en verwennen hem en onszelf. Kom je er even niet uit, heb je een ‘talk to the paw’ momentje? No worries, ik help je.

– Ina van Berkum – 

Uitdaging is belangrijk voor je kat
Een sponsballetje voor je kat
met liefde voor je kat uitgekozen
speelmuisjes voor je kat
een spartelende goudvis
Voerpuzzels voor je kat
een bewegend kattenspeeltje
verzorging voor je kat
wat de kattenklanten mauwen

Jouw kat in the picture?

Over ons gaat natuurlijk over onze katten. Links om of rechtsom onze katten zijn het belangrijkst. En dus mogen ze niet ontbreken en hebben zij een eigen pagina vol met leuke foto’s van tevreden kattenklanten.

Heb jij nog leuke foto’s van je kat met je aankoop bij Cats & Things? Stuur ze op met een klein verhaaltje, dan komt jouw kat ook in die eregalerij.

Duffie polaroids HOME
CATPARENTS UNITED
CATPARENTS UNITED

Wij begrijpen dat je kat familie is en verwennen je lust en leven

AANDACHT VOOR JE KAT
AANDACHT VOOR JE KAT

De collectie is helemaal katvriendelijk samengesteld

PRODUCT ADVIES
PRODUCT ADVIES

Wij helpen je de juiste keuze te maken voor je kat

Praktische Tips
Praktische Tips

Een fijne balans tussen gedrag theorie en alledaagse praktijk

De waardering van catsandthings.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 35 reviews.