Kattenkaarten

Filter

Kattenkaarten voor iedere gelegenheid

Je kan toch niet aankomen op een verjaardag van een kattenmens zonder katten verjaardagskaart? Die maakt het cadeautje helemaal af, of je nou een echt geschenk geeft of wat geld in de kaart stopt.

Geen idee of je nog kaarten stuurt, maar er zijn zoveel gelegenheden die vragen om een kattenkaart. En dan een keer niet van die zoete lieve kattensnoetjes, maar het mogen ook kattige kaarten zijn. Kattenkaarten met een bite zeg maar, zelfs als het gaat om Valentijnsdag.

En heb je er wel eens aan gedacht om een kaart te sturen aan de liefste, de leukste en de beste kattenmoeder of kattenvader. Je weet toch dat veel kattenmensen zich een echte ouder voelen voor hun kattenkinderen. Hoe gaaf is het dan dat er een kaartje in de bus ligt met vader of moederdag. Desnoods uit naam van hun kat….

En met kerst mag natuurlijk een echte katten kerstkaart ook niet ontbreken. Kies eens een speciale uit als extra kerstverrassing. Een kaartje is altijd een verrassing. Of verzamel jij ze alleen maar en heb je een grote kattenkaarten collectie?

Versturen of houden, voor iedere kattenliefhebber is er een eigen kattenkaart.

De waardering van catsandthings.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 38 reviews.