Geurspeeltjes

Filter
Tonen 18 van 29 producten

Kattenspeeltjes met verleidelijke geuren…

Zeg geurspeeltje en jij denkt meteen kattenkruid! En je hebt helemaal gelijk kattenkruid of catnip is natuurlijk de bekendste geur voor je kat. Maar Silvervine, matatabi of madnip zijn heel erg in opkomst als vulling voor kattenspeeltjes. En eerlijk gezegd zijn onze smelly bags en Ratzz al jaren een begrip. Kortom kattenkruid is niet de enige speeltje met geur die je kan aanbieden aan je kat. Gelukkig maar want wie weet heb jij wel een kat die helemaal niet ge√Įnteresseerd is in kattenkruid.

Het ene geurspeeltje is het andere niet

Er is ook een wereld van verschil hoe dat geurspeeltje gevuld is. De meeste speeltjes zijn kattenspeelgoed met een heeeeeeeel klein beetje kattenkruid. Vaak nog geen theelepeltje vol! De geurspeeltjes die je hier vindt zijn helemaal gevuld of hebben een flinke schep kruiden zodat ze ook echt ruiken of ze zijn navulbaar en dan heb je het natuurlijk zelf in de hand hoeveel geurspul je er in doet.

Kattenkruid of catnip, het bekendste geurspeeltje voor je kat

Geurspeeltjes met kattenkruid zijn verschillend van geur. Dus het kan zo maar zijn dat jij denkt dat je kat geen liefhebber is van kattenkruid, maar dat je net die ene kattenkruidspeeltje hebt gekocht die je kat too much of juist te min vindt.

Het verschil in kattenkruid in onze geurspeeltjes

De Yeowww kattenkruidspeeltjes is heel heftig van geur. Een optie als je (denkt) dat je kat niet reageert op kattenkruid.

De geur van de navulbare geurspeeltjes van King Catnip, zijn licht kruidig van geur en deze serie heeft ook losse catnip en catnip spray.

Lichtzoetig is de omschrijving van de Petstages 100% kattenkruidspeeltjes en het is een geurspeeltje dat zich het liefst laat aflikken?!

De floppy geurspeeltjes van de Wild Life serie laten zich nog het beste omschrijven als thee√Įg van geur. Dit zijn fijne gooi en smijt kattenspeeltjes die bij iedere plof een toef kattenkruidgeur vrij laten komen.

De eigen merk geurspeeltjes van PurrfectLiving zijn misschien niet helemaal gevuld maar hebben flinke scheppen kattenkruid in de grote tweasers die je gebruikt als trappelspeeltje met een geur die tussen kruidig en thee√Įg inzit. Wat niet verwonderlijk is omdat we een biologisch kattenkruid gebruiken die voor menselijke consumptie gebruikt wordt.

Valeriaan in geurspeeltjes

Valeriaan is de meest heftige kruid die je in een kattenspeeltje kan stoppen en daarom zal een groot speeltje dan ook nooit 100% gevuld zijn. De Ratzz en Smelly Bags van het eigen merk zijn berucht in kattenland en hebben al veel katten afgeleid, verleid en gekalmeerd. Absoluut een aanrader als je kat gewoon niets doet met kattenkruid dan is dit kattenspeeltje de moeite waard om eens te proberen. Zelf vind ik het stinken, maar mijn katten zijn er dol op en dus krijgen ze af en toe hun fix.

Matatabi of Silvervine als geurspeeltjes

Nog een topper is matatabi of silvervine. De puurste vorm van matatabi is dat stokje, maar soms worden de kruiden samengeperst en met elkaar gemengd en dan krijg je de leukste natuurlijk kattenspeeltjes. Voor die katten die dat stokje of dat harde spul niet zien zitten zijn er de silvervine kattenspeeltjes waarbij de matatabi is vermalen en als vulling aan het speeltje is toegevoegd.

Geurspeeltjes als omgevingsverrijking

Ik ben een groot fan van geurspeeltjes omdat je kat nu eenmaal zijn omgeving met zijn neus ziet en deze kattenspeeltjes er toe bijdragen dat de omgeving van je kat interessanter wordt. Omgevingsverrijking door geuren is een simpele manier om een binnenkat gelukkig te maken en dat wil je toch als goede kattenouder?

Welke geur ga jij uitproberen voor je kat; kattenkruid, matatabi of valeriaan?

De waardering van catsandthings.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 45 reviews.