Herfst tijd met je kat

Herfst inspiratie

We gaan het binnen weer gezellig maken

Niet voor niets is oktober woonmaand en als je dan toch aan de slag gaat met je interieur kijk dan ook nog eens naar de ‘woon’spullen van je kat. Nu het wat kouder wordt is het kattenmandje weer helemaal in trek. Past die nog bij je interieur en nog veel belangrijker voor je kat, staat het kattenmandje eigenlijk wel op de juiste plek. Is de plek waar je kat slaapt en zich verstopt of terugtrekt wel katvriendelijk? Een Herfst inspiratie pagina vol tips om het voor je kat binnen ook gezellig en interessant te maken. 

Herfst kitten kwakkelkatje of niet
Feit of fabel?

Herfst kittens zijn kwakkelkatjes

Het blijft een hardnekkig gerucht.
Kittens die in de herfst worden geboren zijn veel zwakker dan andere kittens. Je kunt veel beter een kitten nemen die in de lente wordt geboren.

Wat is hier van waar?

Spoiler alert… helemaal niets!
Tenminste nu niet meer.
Vroeger was dat anders

Meer weten?

Haal leuke bosdiertjes in huis

De manier om de herfst door te komen

Nepeta is kattenkruid
De herfst geur in huis
geurverrijk voor je kat

Herfst geuren in je huis

Heb jij een binnenkat? Verzamel dan eens wat herfstbladeren en doe ze in een mandje, zo kan je kat deze Herfst geuren besnuffelen. Om het nog interessanter te maken kun je zelfs wat lekkers tussen de herfstblaadjes verstoppen waardoor je kat met zijn neus en pootjes op jacht moet naar dat lekkers.

Geen herfstblad in de buurt of griezel jij van alle creepy crawlers die gratis meegeleverd worden. Verras je kat dan op kattenkruid, ook dat is geurverrijking. Sceptisch? Doet je kat niets met kattenkruid, lees dan dit eens, want de ene kruid is niet de andere kattenkruid

Heerlijke herfstdranken in een liefdevolle beker

Kattenbekers een beetje kattenmens kan niet zonder. Maar hoe bijzonder is het als je een beker hebt in mooie trendy Herfstkleuren die de liefde voor je kat helemaal uitbeelden. Jij en je kat op schoot, op je schouder, in je armen. Het grote samen zijn… als je het daar niet warm van krijgt.

Een verstophol als blikvanger
6 reden waarom een verstophol zo belangrijk is

Een warm holletje voor de herfst

Nu de dagen kouder worden wil je kat graag warm binnen zijn. Maar helaas staat de kachel in de meeste huizen toch iets lager dan normaal. En valt er niets meer te bakken en braden bovenop de cv voor je kat.

Een mand is ook maar open en bloot, dus tijd om eens te kijken naar een leuke verstophol voor je kat. Dat hij daar lekker warm in ligt is maar een reden waarom iedere een verstophol zou moeten hebben. 

Weten waarom een verstophol zo belangrijk is voor je kat? 

Herfst wandeling met je kat
De waardering van catsandthings.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 42 reviews.