Samen met je kat weer aan het werk na de vakantie

Samen werken met je kat

Hoe je samen een werkplek deelt

Yess jij bent een van de gelukkige die zijn werkplek met een kat deelt. Alleen dan is natuurlijk wel de vraag hoe je dan aan de slag gaat, want niets is zo verleidelijk als een poezelige afleiding. Maar er zijn hele goede oplossingen om de balans te houden tussen purrsonal time en even flink en ongestoord aan de slag. Guess what….? Dit tips & oplossingen vind je gewoon hier. 

Showing 16 of 158 products

Back to Work als je collega een kat is

Vooral als je thuis werkt is de kans groot dat poeslief zich met je werk bemoeit. Of zich geheel vrijwillig uitroept tot je eigen purrsoonlijke toezichthouder. En dat je dat het liefst van heel dichtbij doet en daarbij ook nog graag op je handen ligt, dat begrijp je toch zeker wel. Je kat neemt zijn taak heel gewoon en niets maar dan ook niets zal aan zijn aandacht ontsnappen. 

Dat jij op deze manier niet echt aan werken toekomt en dat er op deze manier geen brokjes verdient worden, dat heeft even wat onderhandelen nodig. Maar als Nederlander ben je gewoon een kei in het polderoverleg, en ik help je om het vetorecht van kat lief te omzeilen. Dus kom op… gewoon aan de slag!

CATPARENTS UNITED
CATPARENTS UNITED

Wij begrijpen dat je kat familie is en verwennen je lust en leven

AANDACHT VOOR JE KAT
AANDACHT VOOR JE KAT

De collectie is helemaal katvriendelijk samengesteld

PRODUCT ADVIES
PRODUCT ADVIES

Wij helpen je de juiste keuze te maken voor je kat

Praktische Tips
Praktische Tips

Een fijne balans tussen gedrag theorie en alledaagse praktijk