Het hele jaar inspiratie voor kattenouders

Het hele jaar katteninspiratie

Purrfect Living was nog nooit zo makkelijk

Natuurlijk wil je dat kleine moppie tot in de puntjes van zijn snorharen verwennen en het liefst loop je de hele dag te kroelen met je poeskind. Maar op gegeven moment moet er toch meer zijn dan het zoveelste kattenspeeltje en snackje en is je kat wel klaar met al dat gefrunnik. 

Ieder seizoen is anders en heeft zijn eigen uitdaging, vooral als je een binnenkat hebt is het vaak zoeken naar manieren om je huiskamer tijger tevreden te houden. 365 kattendagen gaat met het seizoen mee en biedt je per seizoen handigheidjes om je kat te verwennen, te verzorgen en nog beter te leren kennen. Kortom inspiratie om op je eigen manier die purrfect living in te vullen. 

De #purrfectliving collectie

Er zijn altijd al een limited edition kattenspullen geweest in de kattenwinkel met items die een must-have voor je kat zijn en die er ook nog eens leuk uitzien in je huis. Daar is dat Purrfect Living allemaal mee begonnen, jij en je kat allebei genieten van leuke spullen. Maar nu zijn deze kattenspullen uitgegroeid tot een echte kleine samenhangende collectie.

Hier vind je de bestsellers iedere keer in een andere vorm terugkomen. Helemaal in tune met de woontrend of even lekker eigenwijs, omdat jij gewoon je eigen smaak wil volgen. Iedere collectie heeft zijn eigen inspiratie pagina, waar je voorbeelden vindt hoe je deze limited editie kan mix & matchen met andere leuke items. 

Maar wees er snel bij, want het blijft een limited edition seizoenscollectie.  

Een nieuwe limited edition collectie van Cats & Things

Een vrolijke tussendoor collectie

De bestsellers van Cats & Things zijn dit keer samengevat in vrolijk springende katjes die zich laten mixen & matchen met grijs, warm geel of oker, mooie roodtinten en natuurlijk naturel. Geen over the top kleuren, maar ingetogen met een twist. Een item van deze jumping cats collectie laat zich heel goed matchen bij de spullen die je al voor je kat hebt.

jumping banner

Medio 2024 gaat de Purrfect Living Community open.

De plek voor nog meer inspiratie om fijn met je kat samen te wonen. Een fijne mix van kattenkennis, praktijk toepassingen en challenges om om zelf aan de slag te gaan en stap voor stap je kat beter te leren kennen. 

Een must have voor kattenouders, die graag willen ontdekken hoe de ‘oer’ in dat kattenkoppie zich verhoudt tot het moderne drukke leven met mensen. Waarom dingen soms misgaan en hoe je ze kan voorkomen. En nee…. daarvoor hoef je niet in een dierenwinkel te gaan wonen. 

Dit mens houdt van praktisch en een fijne woonomgeving. Ik ben dol op stylen, heb zo langzamerhand een master in polderoverleg met katten. Ik ben minstens zo eigenwijs als jij, dus de community wordt een omgeving waar je zelf gaat ontdekken aan de hand van leuke challenges hoe jouw kat in elkaar zit en hoe jullie samen door één deur kunnen. 

Jouw kat, jouw huis, jouw situatie… omdat iedere kat nu eenmaal anders is. 

Ina van Berkum – professionele CATmom

Kattenblogs

Ik schrijf graag over katten en probeer het leven voor jou en je kat wat makkelijker te maken. Heb jij een vraag over katten, loop je tegen iets aan, of heb je altijd al willen weten hoe… Neem dan vooral contact met me op, wie weet is jouw vraag wel de input voor een volgend blog. 

De laatste zes kattenblogs vind je hieronder, wil je zelf nog verder lezen kijk dan hier voor alle kattenblogs

wat de kattenklanten mauwen

Jouw kat in the picture?

Al die leuke foto’s van tevreden kattenklanten bij elkaar op een snapshot pagina.

Je vindt die snapshot pagina hier >>

Heb jij nog leuke foto’s van je kat met een aankoop van Cats & Things? Stuur ze op met een klein verhaaltje, dan sta jij binnenkort ook op de speciale snapshot pagina. 

Duffie polaroids HOME
CATPARENTS UNITED
CATPARENTS UNITED

Wij begrijpen dat je kat familie is en verwennen je lust en leven

AANDACHT VOOR JE KAT
AANDACHT VOOR JE KAT

De collectie is helemaal katvriendelijk samengesteld

PRODUCT ADVIES
PRODUCT ADVIES

Wij helpen je de juiste keuze te maken voor je kat

Praktische Tips
Praktische Tips

Een fijne balans tussen gedrag theorie en alledaagse praktijk

De waardering van catsandthings.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 44 reviews.