Ruilen en terugsturen bij de kattenwinkel

Ruilen & Retourneren

Als het toch niet is wat je dacht

We proberen altijd zo goed mogelijk te beschrijven hoe een product er uitziet en voor welke kat het bedoeld is.

Zodat je een goede inschatting kan maken en de kans groot is dat je het juiste product aanschaft. 

Maar wat als het product toch niet is wat je had gedacht, dat kan natuurlijk altijd gebeuren.

In dat geval kan je gebruik maken van je herroepingsrecht,  lees hieronder hoe dat in zijn werk gaat.

Bij Cats & Things heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 werkdagen na de verzenddatum. Zorg ervoor dat je de producten ongebruikt voorzien van de aangehechte labels in de officiële verpakking, retourneert. Bewaar je retourbewijs totdat we deze hebben verwerkt.

Je hebt 14 dagen de tijd om een artikel dat niet aan de verwachtingen voldoet, retour te zenden. Mail even om aan te geven waarom het product retour gezonden wordt (daar kan ik alleen maar van leren!). En zet in dat mailtje ook even je volledige naam en het ordernummer, je volledige bankgegevens (tenaamstelling en rekeningnummer) zodat de retour betaling snel verloopt.

Je draagt zelf de zorg en de kosten voor het retour zenden van een product. Zorg er altijd voor dat het product in de officiële verpakking zit, met alle tagjes en labels er nog aan, zodat het voor het volledige verkoopbedrag weer in de webshop aangeboden kan worden. 

Als regel geldt dat het product, zonder waardevermindering en hygiëne gevaar weer aan een andere katteneigenaar verkocht moet kunnen worden.

Natuurlijk mag je, net zoals in de winkel, testen of en hoe het product werkt en het uit de verpakking halen als deze dat toelaat zonder de verpakking te beschadigen.

Eigenlijk net zoals je dat in de winkel zou doen… maar net zoals in de winkel kan je het niet eerst uitproberen op je kat! Op het moment dat je het product ook daadwerkelijk aan je kat aanbiedt is de bestelling definitief en is er geen sprake meer van zichttermijn.

Na melding heb je uiterlijk 14 dagen om het product retour te sturen. De kosten hiervan zijn voor je eigen rekening. Zodra het pakket op de juiste wijze weer in de kattenwinkel is aangekomen, wordt je aankoopbedrag binnen 14 dagen retour gestort.

Ná 14 dagen worden retourzendingen niet meer geaccepteerd en verwerkt.

Zorg dat je retourzending degelijk verpakt is, zodat de artikelen tijdens het transport niet kunnen beschadigen en dat de product verpakking in een extra (verzend)doos verstuurd wordt, zodat de originele product doos tijdens de verzending niet kan beschadigen. En natuurlijk is het handig dat je het retouradres duidelijk op de doos vermeld: 

Cats & Things 
eerste Oosterparkstraat 32C
1091HC Amsterdam

Als alles netjes weer retour komt dan krijgt je het aankoopbedrag van dit artikel volledig vergoed.

Wanneer je niet voldoet aan de voorwaarden in geval van waardevermindering en/of ik kosten moet maken om het artikel weer in goede staat te brengen, dan zal ik dit aan je door berekenen.

Bestond de bestelling uit 1 product dat je retourneert, dan krijg je ook de verzendkosten van die bestelling geretourneerd.

Je geld wordt binnen 14 dagen teruggestort als het product retour ontvangen is. Vermeld dus altijd duidelijk je naam en rekeningnummer op de contactmail.

Wanneer je de artikelen al aan je kat hebt aangeboden kunnen ze ook niet meer geretourneerd worden, in verband met hygiëne/overdraagbare ziekten. 

Op het moment dat er een aanbieding is met vermelding dat de houdbaarheidsdatum een kort termijn heeft, dan kan ook dat product niet meer retour genomen worden.

Helaas is het niet mogelijk om een artikel te ruilen. Wil je toch een ander product? Dan kun je zelf een nieuwe order plaatsen.

CATPARENTS UNITED
CATPARENTS UNITED

Wij begrijpen dat je kat familie is en verwennen je lust en leven

AANDACHT VOOR JE KAT
AANDACHT VOOR JE KAT

De collectie is helemaal katvriendelijk samengesteld

PRODUCT ADVIES
PRODUCT ADVIES

Wij helpen je de juiste keuze te maken voor je kat

Praktische Tips
Praktische Tips

Een fijne balans tussen gedrag theorie en alledaagse praktijk

De waardering van catsandthings.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 45 reviews.