Limited collectie Jumping Cats

Jumping Cats Collectie

Een limited edition collectie die je fijn kan mixen

De bestsellers van Cats & Things zijn dit keer samengevat in vrolijk springende katjes die zich laten mixen & matchen met grijs, warm geel of oker, mooie roodtinten en natuurlijk naturel. Geen over the top kleuren, maar ingetogen met een twist. Een item van deze jumping cats collectie laat zich heel goed matchen bij de spullen die je al voor je kat hebt.

Deze collectie is limited wat betekent dat de voorraad beperkt is en deze collectie niet bij besteld kan worden. Vind jij deze collectie helemaal gaaf, laat je dan inspireren op deze bladzijde en passen deze springende katjes helemaal in jouw interieur, wacht dan niet te lang met bestellen.

Het balletjeskussen!

Een balletjeskussen maakt altijd deel uit van de limited edition collectie. Dat is gewoon al zo vanaf het prille begin van het ontstaan van Cats & Things.

Natuurlijk hebben we geëxperimenteerd met het formaat en de uitvoering. Het formaat 50 x 70 cm is een van de favorieten, het is ruim genoeg voor een flinke kat en nodigt je kat ook uit om heerlijk languit te liggen. Klinkt dit purrfect dan is de rechthoekige Jumping Cats Balletjeskussen voor jouw kat gemaakt. 

De hoezen zijn altijd los, zodat je ze kan wassen als dat nodig is. De hoes van de Jumping Cats Collectie heeft als bijzonderheid een ligvlak dat gewatteerd is. Ideaal voor katten die liever een wat stabielere balletjeskussen willen.

Leuke slaapplekjes die passen bij deze collectie

jumping banner
Jumping Cats Kattenspeeltjes 1

De Jumping Cats kattenspeeltjes

Nog zo’n bestseller van Cats & Things de trappel & geurspeeltjes!
In deze collectie vind je maar liefst 3 verschillende geuren.

Het Jumping Cat Tweaser is gevuld met kattenkruid in een extra grote trappelvariant. Dit speeltje is ideaal voor je kat om uit te razen na een intensief hengelspel. Hier kan je kat echt zijn killer instinct op loslaten. Wil je weten hoe dat precies in zijn werk gaat. Lees dan vooral nog eens het slaapritueel. Daar is het trappelspeeltje een essentieel onderdeel van.

Ohww en nog even een tip…. als je meerdere katten hebt die gek zijn op geurspeeltjes, koop dan voor iedere kat een. Je wilt natuurlijk wel teleurstelling voorkomen of misschien zelfs een kleine catfight.

Tja… als je dan een echte grote Maine Coon bent, met als heuse titel “de grootste kat van je dierenartsenpraktijk”, dan wil je ook wel eens met zo’n heerlijk ruikende grote mooie prooi een beetje op jouw nivo kunnen spelen! 

Probleem is alleen dat ze na een half uurtje allemaal stuk gaan tussen mijn stevige kaken en mijn vrouwmens ze dan weer van me afpakt!

Tot…… ik het verzoek kreeg om de jumping cats tweaser eens aan een deugdelijk onderzoek te onderwerpen! Ha, mijn 2 huisgenootjes gelijk jaloers, die dachten dat pakken we ff af… nou mooi niet!!! 

8 dagen later is MIJN tweaser nog altijd heel
⭐⭐⭐⭐⭐ ➕  voor kwaliteit! 

Poot, Barry! – Anita Wondergem

Buiten deze grote uitvoering zijn er ook twee kleinere geurspeeltjes. Eentje met silvervine voor de liefhebbers van de Matatabi stokjes. De Jumping Cats Silver Bag

De nieuwe Smelly Bag

Maar ook eentje met valeriaan, voor onze diehard fans van de dirty smelly bag!

De dirty smelly bag is er nu dus in de uitvoering van Jumping Cats Smelly Bag. Hij is lekker robuust en buitelt beter dan zijn voorganger een dichtgeknoopt zakje. Geen zorgen meer dat de strikjes losraken en de inhoud over de grond ligt. Deze zakjes zijn goed dichtgenaaid en zijn voorzien van uitdagende lintjes… je gaat voor #purrfectliving of je doet het niet 😉

jumping banner
Liam in kast banner

Platte ligkussen Jumping Cats

Ook de platte kussentjes zijn al tijden onderdeel in de eigen collectie. Dit is ingegeven door de kussens die meestal bij de manden worden geleverd. Die kussens zijn vrij bol en daar houden katten helemaal niet van. Die willen een kuiltje, dus niet bol maar hol! De platte kussentjes zijn gevuld met fiberfill die vanzelf indeuken. Natuurlijk niet zo’n flinke kuil als in de balletjeskussen, maar net genoeg om lekker op te liggen.

Nieuw is wel…. dat dit kussentje ook heel erg fijn past in de beroemde Ikea kast. Je weet wel die vakkenkast waar je kat maar wat graag een plekje in zoekt. Maar laat je dat niet weerhouden om dit kussentje neer te leggen waar jij wil. Op je bureau zodat je kat toezicht kan houden. Heerlijk in de vensterbank zodat hij naar buiten kan kijken. Of had je nog een mandje waar deze kussen in past?

CATPARENTS UNITED
CATPARENTS UNITED

Wij begrijpen dat je kat familie is en verwennen je lust en leven

AANDACHT VOOR JE KAT
AANDACHT VOOR JE KAT

De collectie is helemaal katvriendelijk samengesteld

PRODUCT ADVIES
PRODUCT ADVIES

Wij helpen je de juiste keuze te maken voor je kat

Praktische Tips
Praktische Tips

Een fijne balans tussen gedrag theorie en alledaagse praktijk

De waardering van catsandthings.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 41 reviews.