Wanddecoratie van een uitrekkende kat

Ahhwww deze komt je wel heel bekend voor toch? Heeft je kat heerlijk liggen slapen en als hij dan wakker wordt eerst even helemaal uitrekken… alleen jammer dat hij dan die nagels daarbij in je meubels slaat.

Kijk daar heb je met deze kat geen last van! Je kan hem aan de muur hangen. Maar eerlijk gezegd vind ik hem mooier als je hem op of in een kast kan zetten. Wel even uitkijken dat hij niet tussen de kieren schuift. En dan een beetje er om heen stylen… zie je het al helemaal voor je?

Weer eens wat anders aan de wand

Dit is echt een eye catcher die je huis op een andere manier versierd. Zo’n opengewerkte geometrische kat is veel speelser dan een foto of schilderij. Er is altijd wel een plekje te vinden en je kan natuurlijk deze kat ook op de deur bevestigen. Een duidelijk statement, hier woont een echt kattenmens. Deze kat past zich aan iedere woonstijl aan, of het nou industrieel, Scandinavisch, retro, landelijk of …. nou noem iets is.

Details van deze wanddecoratie kat

  • Deze kat is met de laser gesneden uit 3 mm zwart MDF
  • De kat is 49 x 25 cm groot
  • Het is een echt Nederlands ontwerp en is hier ook gemaakt

Bevestigen van de wanddecoratie kat

Je kunt deze wanddecoratie makkelijk aan de muur de bevestigen met kleine spijkertjes. Maar wil je ze stevig en permanent bevestigen dan kan je ook gebruik maken van lijm of dubbelzijdig tape.

Gewicht 0,6 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

49 x 25 x 0,3 cm

Materiaal

Hout

Kleur

zwart

Artikelnummer

ORC21-WOO-strek

EAN-nummer

3069321056601