De portemonnee voor kattengek

Het ideale portemonneetje als je genoeg hebt aan wat pasjes wat opgevouwen geld en een paar muntjes. Een fantastisch klein beursje dat nergens inlevert aan kwaliteit en kattieteit. Want hoe klein dit beursje ook is, het mag duidelijk zijn dat de eigenaar een ontzettende kattenliefhebber is. Eentje die stijlvolle eigenzinnige katten wel weet te waarderen.

Compact kattengemak

Er zijn maar liefst 4 sleuven voor creditcards en geldpasjes. Achter al dat plastic geld kan je dan opgevouwen papier geld kwijt en de muntjes gaan achter slot en grendel. Of in dit geval achter een stevige goudkleurige rits, zodat het geld pas rolt als jij het er uit haalt en niet omdat het ineens een eigen leven gaat leiden.

Voor de kattenouder die zijn liefde voor katten graag dichtbij houdt

Dit kattenportemonneetje is verstevigd zodat je kaarten wel de bescherming krijgen die ze nodig hebben. En daarom is hij ook heel geschikt om in zakken te steken. Voor die mensen die geen zin hebben in een tas en ook liever geen uitpuilende zakken. Die hun essentiële dingen graag dichtbij houden en er voor uitkomen dat katten gewoon een levensbehoefte zijn.

De details van dit katten beursje

  • Geschikt voor 4 kaarten 2 in het lichtgroene gedeelte en 2 in het donker groene gedeelte
  • Papier geld kan je opgevouwen kwijt achter de plastic kaarten in een eigen appartement
  • En de munten worden bewaard achter een rits
  • Het geheel is gevoerd met vrolijk oranje voering
  • En het zeer volledige beursje is maar 14 x 10 x 1 cm
Gewicht 0,1 kg
Afmetingen 14 × 10 × 1 cm
Kleur

groen, zwart

Andere suggesties…

Feline Cat geldbeursje met katten bij catsandthings
Feline Cat geld beursje
13,95

Op voorraad