Twee paar kattensokken in geschenkdoos

Van sokken heb je nooit genoeg dus dan maar meteen twee paar in een doosje. Deze sokken met katten en bladeren komen in yin en yang uitvoering. Dus een paar kattensokken met een witte ondergrond en een paar kattensokken met een zwarte ondergrond. Zodat je iets te kiezen hebt.

De katjes passen zich goed aan en steken lekker af tussen de groene details. Ze zijn niet te warm, daar zorgt het katoen voor, maar met dat beetje polyester mengsel zijn ze net wat steviger terwijl je niet meteen een paar dikke sokken hebt. Ohww en natuurlijk zijn ze heerlijk rekbaar, daar zorgt dat elastaan dus voor. Zo rekbaar zelfs dat ze aan meerdere maten kunnen bedienen. Van maat 36 tot een ruime maat 40…. ik zei toch dat deze katjes zich aanpassen?!

Een mooi cadeautje voor een kattenliefhebber

Dit mooie gedecoreerde doosje is wel heel speciaal. Het is een mini kastje met een uittrekbaar laatje waarin de twee paar kattensokken opgeborgen zijn. Als het nou zo mooi verpakt is, wordt het wel een feestje om ze weg te geven. Maar ja, jij bent ook een kattengek dus nu wordt de vraag: Hou je ze zelf of ga je dit doosje met sokken weggeven aan een andere liefhebber. Misschien een compromis, een paar voor jezelf en een paar voor dat andere kattenmens?

De details van deze sokken

  • De sokken zijn er voor maat 36 tot en met maat 40.
  • Ze zijn gemaakt van 85% katoen en 15 % polyester mengsel.
  • Om de mooie pasvorm te houden is er 5% elastaan in verwerkt.
  • De sokken niet hoger dan 40 graden wassen.
  • Het doosje waarin de kattensokken zijn opgeborgen is 10 x 9 x 9 cm
Gewicht 0,03 kg
Kleur

groen, wit, zwart

Feline Cat kattensokken
11,99

Op voorraad