Een navulbare wortel met catnip

De King Catnip Carrot is een stevige kattenspeeltje. Een grote wortel van stevig katoen dat gemaakt is voor getrappel, helemaal gevuld met kattenkruid. Deze wortel laat zich ook goed rondslepen aan zijn ‘groen’ die vormen een fijne handvat voor de poezentandjes, waardoor de wortel naar een veilig plekje kan worden gebracht en daar lekker getrappeld en geknuffeld kan worden. Laat zich ook goed rondzwiepen op een gladde vloer en heeft geen andere vulling in dit speeltje dan organisch kattenkruid. Dit is dus een kattenspeeltje dat van mij echt “kattenkruidspeeltje” mag heten. Dit vega catnip speeltje valt zelf bij je notoire carnivoor in de smaak.

Laat die kattenspeeltje niet in je huis rondslingeren, dan raakt je kat aan de geur gewend en doet het kattenkruid zijn werk niet meer. En dat zou zonde zijn, want dit kattenspeeltje kan je ook heel goed inzetten als je kat zich even verveeld of stress ervaart. Geuren kunnen een hele goede afleiding zijn…. daarom wil je dat ze hun werking behouden. Berg dit kattenkruidspeeltje dus op als je kat uitgespeeld is.

Wat maakt dit kattenspeeltje anders

Dit is dus een echt geurspeeltje vol met kattenkruid. En het voordeel van deze serie is dat je het kruid ook kan verversen. En natuurlijk maak je dan gebruik van het King Catnip kattenkruid, zodat je kat opnieuw plezier van zijn vertrouwde kattenspeeltje heeft. Of als je kat liever een wat minder gevuld speeltje heeft, dan kan je er wat kruid uithalen zodat het meer een floppy speeltje wordt, zodat hij er fijn mee in zijn bekje kan rondzeulen.

De details van dit Catnip kattenspeeltje

  • Een heerlijk geurende wortel alleen maar gevuld met Amerikaanse kattenkruid
  • De wortel is 15 x 6 x 3 cm, het groen is 11 cm lang
  • Dit kattenspeeltje is navulbaar door de opening die met klittenband gesloten wordt

De voordelen op een rij

  • Ideaal voor katten die gek zijn op geuren en kattenkruid
  • Interessant voor katten die graag met een groter catnip speeltje willen spelen
  • speciaal voor katten die hun speeltje willen vasthouden en er tegen trappelen

Gebruiksaanwijzing

Dit is een heel robuust kattenspeeltje….. maar katten kunnen altijd speeltjes slopen en daar zijn ze ook voor gemaakt. Check regelmatig even of het speelgoed nog in goede staat is zodat je kat geen stukjes van het omhulsel binnen kan krijgen. Het kan geen kwaad als je kat wat van de kruidvulling opeet. Het is 100% natuurlijk.

Gewicht 0,100 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

15 x 6 x 3 cm, het groen is 11 cm

Inhoud

Kattenkruid

Materiaal

Stof

Kleur

groen, Oranje

Artikelnummer

KC1001

EAN code

5060420393286