Een navulbaar visje met catnip

De King Catnip Sprat is een stevige kattenspeeltje. Een klein maar stevig visje van katoen dat veel getrappel kan hebben, helemaal gevuld met kattenkruid. Het visje heeft een bescheiden formaat zodat kleinere katten ook met kattenkruid kunnen spelen. Het visje houdt stevig vast en als het wat slapper wordt dan kan je kitten er goed mee slepen en meppen. Top kattenspeeltje om uit te proberen of jouw kat helemaal gek is (en wordt) van kattenkruid!

Laat die kattenspeeltje niet in je huis rondslingeren, dan raakt je kat aan de geur gewend en doet het kattenkruid zijn werk niet meer. En dat zou zonde zijn, want dit kattenspeeltje kan je ook heel goed inzetten als je kat zich even verveeld of stress ervaart. Geuren kunnen een hele goede afleiding zijn…. daarom wil je dat ze hun werking behouden. Berg dit kattenkruidspeeltje dus op als je kat uitgespeeld is.

Wat maakt dit kattenspeeltje anders

Dit is dus een echt geurspeeltje vol met kattenkruid. En het voordeel van deze serie is dat je het kruid ook kan verversen. En natuurlijk maak je dan gebruik van het King Catnip kattenkruid, zodat je kat opnieuw plezier van zijn vertrouwde kattenspeeltje heeft. Of als je kat liever een wat minder gevuld speeltje heeft, dan kan je er wat kruid uithalen zodat het meer een floppy speeltje wordt, zodat hij er fijn mee in zijn bekje kan rondzeulen.

De details van dit Catnip kattenspeeltje

  • Een heerlijk geurende vis alleen maar gevuld met Amerikaanse kattenkruid
  • Dit visje is 11 x 2,5 x2,5 cm
  • Dit kattenspeeltje is navulbaar door de opening die met klittenband gesloten wordt

De voordelen op een rij

  • Ideaal voor katten die gek zijn op geuren en kattenkruid
  • Interessant voor katten die graag met een (slapper) speeltje rondlopen in hun bekje
  • speciaal voor katten die hun speeltje willen vasthouden en er tegen trappelen

Gebruiksaanwijzing

Dit is een heel robuust kattenspeeltje….. maar katten kunnen altijd speeltjes slopen en daar zijn ze ook voor gemaakt. Check regelmatig even of het speelgoed nog in goede staat is zodat je kat geen stukjes van het omhulsel binnen kan krijgen. Het kan geen kwaad als je kat wat van de kruidvulling opeet. Het is 100% natuurlijk.

Gewicht 0,100 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

11 x 2,5 x2,5 cm

Inhoud

Kattenkruid

Materiaal

Stof

Kleur

geel

Artikelnummer

KC1008

EAN code

5060420393354