Balletjeskussen met gewatteerde dek

Dit balletjeskussen is gemaakt van verschillende materialen. Het liggedeelte is een gewatteerd vlak in midden grijs van een vrij glad materiaal. Ideaal voor katten die graag een wat dikkere hoes om hun balletjes kussen wensen omdat dit iets stabieler ligt. De boel wordt opgevrolijkt door een warm gele rand en zelfs een kleine bies met springende katjes op een donker rode achtergrond.

De achterkant is ook gemaakt van dat warme geel. Een licht gekreukte meubelkwaliteit suèdine die je natuurlijk ook als bovenkant kan gebruiken.

Limited edition

Handgemaakt en nergens anders te koop. Zou ik nog vergeten dat dit balletjeskussen heerlijk ruim van formaat is daardoor ook geschikt voor wat grote katten.

Wat maakt deze balletjeskussen anders

Dit balletjeskussen lijkt heel zuinig gevuld te zijn. Maar juist dat is zo fijn voor je kat. Door te trappelen en te draaien maken ze hun eigen holletje. De polytheenballetjes rollen door de druk van het lijfje naar de kant en voegen zich helemaal. Dit poezenslaapplekje isoleert de lichaamswarmte van je kat voegt zich naar het kattenlijfje. Dit is een absolute aanrader voor katten met artrose en andere pijnen omdat het geen druk geeft. Maar iedere kat kan hier heerlijk op liggen. Wat zeg ik?!… de meeste katten prefereren een balletjeskussen boven een echt mandje.

De details van deze balletjeskussen

  • Gewatteerde EN suèdine ondergrond, waardoor je zou kunnen afwisselen tussen grijs en geel.
  • De afmeting van het kussen is 7 x 70 x 50  cm
  • Het is een losse buitenhoes met een aparte binnenkussen met balletjes

De voordelen op een rij

  • Ideaal voor katten die niet in een mandje willen maar graag de overzicht houden
  • Interessant voor oudere katten omdat de balletjes helemaal naar het lijf van je kat vormt
  • Ligt perfect en is speciaal gevuld voor een kat!

Vindt je kat die rollende balletjes raar?

Maak even zelf een kuiltje in het kussen en zet je kat er voorzichtig op. Of leg een lekker snoepje in het kuiltje. Het kan misschien even duren maar de meeste katten vinden deze kussen geweldig.

Gebruiksaanwijzing

De haren zijn goed afneembaar met een vochtige doek of meubelborstel. De hoes is machine wasbaar op 30°. Wil je per se de binnenkussen wassen? Schut hem eerst goed uit zodat je weet dat hij niet lekt en doe hem voor de zekerheid in een kussensloop in de wasmachine.

Gewicht 0,700 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

7 x 70 x 50 cm

Materiaal

Stof, Suèdine

Kleur

Multi Colour

Artikelnummer

OWN-jumpingballetjes

EAN code