Vierkant balletjeskussen met losse hoes

Deze Jungle Fever balletjeskussen is gemaakt van verschillende jungle motieven met groene tijgermotief in de hoofdrol. Maar dat viel je natuurlijk niet op, want de panter en de zebra strijden om de eer. Met mooie detail stroken van veganistisch leer in verweerde look en blingbling goud.

Deze kussen is een must have voor mensen die het helemaal te pakken hebben van de jungle fever. Of dat nou gaat om allemaal groene planten, of een huis vol pantermotiefjes. Maar weet je dat hij ook heel chique staat in een klassiek huis. Net even schwung geeft aan een industrieel interieur. Gemaakt is voor een Bohemian huisstijl en zich helemaal wentelt in de mid-century stijl…

Limited edition

Handgemaakt en nergens anders te koop. Zou ik nog vergeten dat dit balletjeskussen heerlijk ruim van formaat is daardoor ook geschikt voor grote katten zoals een Maine Coon.

Wat maakt deze balletjeskussen anders

Dit balletjeskussen lijkt heel zuinig gevuld te zijn. Maar juist dat is zo fijn voor je kat. Door te trappelen en te draaien maken ze hun eigen holletje. De polytheenballetjes rollen door de druk van het lijfje naar de kant en voegen zich helemaal. Dit poezenslaapplekje isoleert de lichaamswarmte van je kat voegt zich naar het kattenlijfje. Dit is een absolute aanrader voor katten met artrose en andere pijnen omdat het geen druk geeft. Maar iedere kat kan hier heerlijk op liggen. Wat zeg ik?!… de meeste katten prefereren een balletjeskussen boven een echt mandje.

De details van deze balletjeskussen

  • Zachte fluwelen balletjeskussen met wild print, ruim genoeg voor je eigen big kat
  • De afmeting van het kussen is 7 x 60 x 60 cm
  • Het is een losse buitenhoes met een aparte binnenkussen met balletjes

De voordelen op een rij

  • Ideaal voor katten die niet in een mandje willen maar graag de overzicht houden
  • Interessant voor oudere katten omdat de balletjes helemaal naar het lijf van je kat vormt
  • Ligt perfect en is speciaal gevuld voor een kat!

Vindt je kat die rollende balletjes raar?

Maak even zelf een kuiltje in het kussen en zet je kat er voorzichtig op. Of leg een lekker snoepje in het kuiltje. Het kan misschien even duren maar de meeste katten vinden deze kussen geweldig.

Gebruiksaanwijzing

De haren zijn goed afneembaar met een vochtige doek of meubelborstel. De hoes is machine wasbaar op 30°. Wil je per se de binnenkussen wassen? Schut hem eerst goed uit zodat je weet dat hij niet lekt en doe hem voor de zekerheid in een kussensloop in de wasmachine.

Gewicht 0,700 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

7 x 60 x 60 cm

Materiaal

Kunstleer, Stof

Kleur

Multi Colour

Artikelnummer

OWN-2020WC-01

EAN code