Feline Good

Filter

Een kattige verbastering van feeling good, deze mooie kattenspullen waar je echt mee gezien wil worden. Tenzij je natuurlijk dat nachtmasker gebruikt, dan zie je even niets meer natuurlijk. Dat is echt een slaapmasker voor echte kattenkoppen. Eigenlijk net zoals al die andere kattenspullen.

Heb je al gezien hoeveel verschillende kattenportemonneetjes er zijn. Er is voor ieder wat wils, mensen die alleen kaarten bij zich hebben, de liefhebbers van creditcard betalingen en ander bankpasjes. Maar ook mensen die toch wel een beetje echt geld bij zich steken en natuurlijk de persoon die gewoon een echte grote portemonnee wil voor het geld, de kaarten en nog wat papiertjes.

En waar laat je dat alles… in een echte kattentas natuurlijk. Zo’n lekker groot geval waar in je de hele wereld mee kan slepen, in ieder geval dat kattenetuitje met je persoonlijke spullen. Dit zijn dingen waar je mee gezien kan worden en lekker kan flaneren.

Hoe heerlijk is het als je dan je eigen verkoelende drinken mee hebt in een te gekke katten thermosfles. Zo flacon die goed is voor het milieu en gewoon keigaaf is voor een echte kattenouder. En als het flaneren gedaan is… dan met je benen omhoog op de bank, dan heb je goed uitzicht op de prachtige kattensokken aan je voeten.

De waardering van catsandthings.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 38 reviews.