Compact kattenhengeltje met een leuk beestje

Deze Rocco kattenhengel heeft een leuk diertje als prooi dat is gemaakt van mooie stof zoals chenille of corduroy en afgewerkt met een staart van stro. Voor je kat een heerlijke prooi om echt zijn klauwen in te zetten en even flink tegen aan te trappelen als de prooi eenmaal gevangen is. Voor veel katten heeft stro een aantrekkingskracht vanwege de subtiele geur en het gekraak wanneer ze met het speeltje bezig zijn.

Niet dat je veel van dat kraken hoort, want dit hengeltje heeft een belletje… Hmmm misschien het startsein voor je kat om eens flink te spelen?! In plaats van een touwtjes heeft deze hengel een elastiek, toch maar even de waarschuwing om niet aan een touwtrek spelletje te beginnen want voor je het weet vliegt het beest om je oren. Die van die hengel…. niet je kat natuurlijk.

Wat maakt deze kattenhengel anders

Het is geen grote hengel maar net het juiste formaat om lekker op de bank te ravotten. Ideaal voor katten die het liefst met kleine beestjes spelen als ze maar bewegen. Dus aan jou de taak om te zorgen dat dit beestje heen en weer hupst. Om de hengel nog aantrekkelijker te maken zou je hem ook nog kunnen inspuiten met kattenkruid.

De details van deze kattenhengel

  • Een compacte kattenhengel met canvas prooi.
  • Het houten stokje is 40 cm, de verlenging 62 cm
  • Het beestje is 14 x 4 x1,5 cm met een stro staart
  • De beestjes worden in assorti geleverd, geel, blauw of groen.

De voordelen op een rij

  • Ideaal voor katten die dol zijn op stro en een belletje
  • Voor als er een wat stevige compacte hengel nodig is
  • Speciaal voor katten die hun prooi niet meer loslaten en willen trappelen

Gebruiksaanwijzing

Hengels zijn er om samen te spelen, dus nooit laten slingeren. Dat is niet alleen beter voor de levensduur van dit kattenspeeltje, maar je kat loopt ook geen gevaar dat hij bekneld raakt in het koord. Daarom raad ik aan om dit speeltje op te bergen als je klaar bent met spelen.

Gewicht 0,400 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

Stok 40 cm, prooi 14 x 4 x1,5 cm

Materiaal

Stof

Kleur

blauw, geel, groen

Artikelnummer

LRY-408/462010

EAN code

4047059462010