Een groot trappeldier met kattenkruid

De Rococo Skunk trappelspeeltje is niet alleen een groot kattenspeeltje maar voor de verandering ook eens een mooi kattenspeeltje gemaakt van een zachte blauwe chenille. Dan kan je hem nog eens laten liggen in je interieur zonder dat de hele boel er uitziet als een kinderkamer.

Voor je kat is het belangrijk dat hij met deze kicker naar hartenlust kan worstelen. Hier heeft je (grote) kat tenminste houvast aan en kan hij zijn killer instinct op uitleven. De staart is een grote pluche toef waar wat beweging in zit omdat hij aan het lijfje vastzit met elastiek…. en er is een belletje!! Sommige katten kunnen gewoon niet zonder een belletje, dat hun aanmoedigt bij iedere speelbeweging.

Wat maakt dit kattenspeeltje anders

Een absoluut voordeel van dit trappelspeeltje is dat hij een geheime opening heeft waarin je steeds het kattenkruid kan verversen. Je kan het los er in strooien, maar ook gebruik maken van een navul zakje. Of doe eens gek en experimenteer met andere kruiden.

De details van dit trappelspeeltje

  • Een groot trappel & klauw kattenspeeltje
  • De stinkdier is 40 x 11 x 11 cm groot en heeft een pluimstaart van 7 cm
  • Er wordt een (plastic) zakje kattenkruid bijgeleverd

De voordelen op een rij

  • Ideaal voor katten die zich graag fysiek uitleven op een speelprooi
  • Voor katten die speeltjes met een belletje interessant vinden
  • Speciaal voor katten die ook graag tegen hun speeltje trappelen

Gebruiksaanwijzing

Dit kattenspeeltje is speciaal gemaakt om flink tegen aan te trappelen en in te bijten. Toch regelmatig even checken of het speelgoed nog in goede staat is zodat je kat geen stukjes binnen kan krijgen

Gewicht 0,500 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

40 x 11 x 11 cm, pluimstaart van 7 cm

Inhoud

Kattenkruid

Materiaal

Stof

Kleur

groen

Artikelnummer

LRY-408/462027

EAN code

4047059462027