Beschrijving

Een rubber worm geïmpregneerd met kattenkruid

De Wiggel Worm is gemaakt van een niet giftig synthetisch rubber voorzien van lang houdende catnip geur uit de speel range van Petstages. Door de vorm beweegt het speeltje wanneer je kat het in zijn bek neemt of er met zijn pootje tegenaan slaat.

Dit kattenspeeltje is er gemaakt om op te kauwen. Dit bijtspeeltje helpt ook bij de ongemakken van het wisselen van het kattengebit van je kitten. Meestal zijn kittens rond hun wissel tijd wat bijterig en dan zijn deze bijtspeeltjes ideaal.

En dat zou niet alleen helpen bij het afleren van bijten aan dingen die er niet voor gemaakt zijn. Maar het is ook nog eens goed voor het tandvlees van je kat, dat door het kauwen op de worm gemasseerd wordt

Wat maakt dit kattenspeeltje anders

Dit bijtspeeltje is geïmpregneerd met kattenkruid, deze geur blijft heel lang houdbaar in het speciale rubbermateriaal waarvan die kattenspeeltje gemaakt is. Door de vorm is het heel aantrekkelijk voor je kat om op het speeltje te bijten en heeft dit staaf hetzelfde effect als een matatabi stokje. Het masseert het tandvlees tijdens het bijten waardoor deze gezond blijft. Een bijtspeeltje helpt bij het onderhouden van een kattengebit maar is geen wondermiddel, bij gebitsproblemen helpt alleen poetsen en continue controle bij een specialistische dierenarts.

De details van dit bijtspeeltje

  • Een rubber worm om in te bijten.
  • Het speeltje is 10 x 1 Ø cm

De voordelen op een rij

  • Ideaal voor katten die graag hun tanden in iets zetten
  • Interessant om katten af te leiden die graag in snoeren bijten
  • Doordrenkt met kattenkruid als speciale aantrekkingskracht

Gebruiksaanwijzing

Een lichtgewicht kattenspeeltje, dat er voor gemaakt is om op te bijten. Toch regelmatig even checken of het speelgoed nog in goede staat is en of je kat er geen stukjes van binnen kan krijgen. Better safe than sorry!

Specificaties
Gewicht 0,200 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

10 x 1 x 1 cm

Materiaal

Rubber

Kleur

Oranje

Artikelnummer

PS329

EAN code

871864003298

5,25