Dank je wel dat je wilt delen voor deze winactie 1500 2

Meestal delen we alleen kattenfoto's 😁

Maar de TANDENPOETSchallenge is echt een geweldige manier om nu eindelijk eens met die gebitsverzorging te beginnen.

Het is gewoon heel fijn als zo veel mogelijk mensen hier van horen
 en de stap durven nemen
als ze van dierenarts “moeten” tandenpoetsen bij hun kat.

Want het kan dus echt!

Voorwaarde is natuurlijk wel dat je een aaibare kat hebt 

EN

dat je tijdens de challenge 5 minuten per dag aan de slag gaat. 

Als dank voor het delen kan je deze complete TANDENPOETStraining winnen!

Het enige dat je hoeft te doen

is zoveel mogelijk deze actie te delen en mensen te taggen met een kat.

Ken jij nog mensen die eigenlijk wel wat meer aan gebitsverzorging van hun kat moeten doen.

Het is een hele relaxte training.
Het tempo van je kat is namelijk leidend!

Monique Dijkhof
Monique Dijkhofweek 1
Lees verder
Frummel Tijdstip Zo rond de klok half 8 en 8 uur In de avond . bakje koffie ernaast is voor mij. En ook het meest geschikte moment. Oortjes frummelen vind meneertje heerlijk.
Marilyn Bakker
Marilyn Bakkerweek 3
Lees verder
Voortgang! Vandaag mocht ik de snijtandjes voor 2 seconden masseren, zelfs beiden kanten 2 keer gelukt! De snackpasta gaat er goed in als beloning.
Liz Bro
Liz Broweek 4
Lees verder
Video bekeken, ziet er weer ‘gelikt’ uit. Ik stop nu bij ons dagelijks ritueel mijn vinger in alle 4 de bekjes, nog zonder poetsvinger. Ze ondergaan het gelaten van jongs af aan gewend. Van het weekend wil ik de poetsvinger gebruiken.
M. v.d. Laan
M. v.d. Laanweek 6
Lees verder
Ik blijf voorlopig nog oefenen uh poetsen met de poetsvinger. De lipo-gel is goedgekeurd en meestal gaat het best goed. De vaste tijd en plek bevalt ons goed, zo weten ze ook wanneer het gaat gebeuren
Vorige
Volgende

Ben je zo vastberaden om aan de slag te gaan met dat tandenpoetsen dat je training al hebt aangeschaft…..

dan kan je altijd nog je geld terugwinnen! 😉

De spelregels

Nog meer winkans? 

Let op!
Vergeet me niet te taggen
@catsandthings.nl

Want dat is de enige manier waarop ik weet of jij iets hebt gedeeld.

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken om deze deel & winactie te delen heb ik wat voorbeelden voor je gemaakt. Je kan de plaatjes downloaden en op je eigen tijdslijn plaatsen met je eigen tekst of je copy/paste de voorbeeld tekst, mocht je geen inspiratie hebben.😉

Download de plaatjes hieronder voor Facebook

FACEBOOK deel & winactie ik wil die tandenpoetsbox van Cats & Things
FACEBOOK deel & winactie ik wil tandenpoetsen bij mijn kat bij Cats & Things
FACEBOOK deel & winactie serieus poetsen - petstages en Cats & Things
voorbeeld tekst Facebook

Ik wil graag leren tandenpoetsen bij mijn kat (vul naam in) is het ook iets voor jou? Bij @catsandthings.nl vind je meer informatie over deze unieke online training. Ken jij nog iemand, die ook een tandenpoetstraining voor zijn kat kan gebruiken. Tag hem/haar dan. 

OF

(tag iemand) Zullen we samen die TANDENPOETStraining volgen? In maart begint de live challenge bij @catsandthings.nl, dan hebben we een stok achter de deur om echt aan de slag te gaan. Wil je mij helpen door deze post te liken en verder te delen?

Deel je deze actie in een facebookgroep en kan je mij niet taggen omdat ik niet in die groep zit. Maak dan even een screenshot en deel die via een pbtje. Ook dan telt je plaatsing gewoon mee.

Download de plaatjes hieronder voor Instagram

INSTA deel winactie ik wil die tandenpoetsbox van Cats Things
INSTA deel winactie ik wil tandenpoetsen bij mijn kat bij Cats Things
INSTA deel winactie serieus poetsen petstages en Cats Things
voorbeeld tekst Facebook

Ik doe mee aan de tandenpoetstraining bij @catsandthings.nl Wil jij ook leren tandenpoetsen bij je kat doe dan mee. Je vindt alle info in hun smart.bio. Geef even een like op deze post, zo vergroot ik mijn winkansen.

OF 

(tag iemand) Wil je ook leren tandenpoetsen bij je kat? Laten we het samen doen! In maart begint de live TANDENPOETSchallenge dan hebben we meteen een stok achter de deur om echt aan de slag te gaan. Wil je mij helpen door deze post te liken en verder te delen? 

Download de plaatjes hieronder voor de Stories

STORIES deel winactie ik wil die tandenpoetsbox van Cats Things
STORIES deel winactie ik wil tandenpoetsen bij mijn kat en Cats Things
STORIES deel winactie serieus poetsen petstages en Cats Things
Belangrijk bij de stories

Vergeet me niet te taggen in de stories @catsandthings.nl
En als je er echt werk van wil maken kan je ze ook meteen naar de uitlegpagina sturen:

https://catsandthings.nl/tandenpoetsen-bij-je-kat-leren/ 

Zo gaaf om eindelijk weer eens een training te begeleiden...

Na al die jaren seminars en workshops in de kattenwinkel, is deze training helemaal online. Lekker handig, geen gedoe met reizen en parkeren en heerlijk in je eigen tijd en tempo oefenen met je eigen kat.

04. ik banner seminar live webshop

Ik heb er weer zin in.
Zie ik jou bij de ZOOMcalls en in de gloednieuwe leeromgeving? 

– Ina van Berkum –

CATPARENTS UNITED
CATPARENTS UNITED

Wij begrijpen dat je kat familie is en verwennen je lust en leven

AANDACHT VOOR JE KAT
AANDACHT VOOR JE KAT

De collectie is helemaal katvriendelijk samengesteld

PRODUCT ADVIES
PRODUCT ADVIES

Wij helpen je de juiste keuze te maken voor je kat

Praktische Tips
Praktische Tips

Een fijne balans tussen gedrag theorie en alledaagse praktijk

De waardering van catsandthings.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 41 reviews.