Lange pluche vensterbankmat voor je kat

Deze zachte lange vensterbankmat is ideaal om in je vensterbank te leggen om het voor je kat wat warmer, zachter en aangenamer te maken. Het matje is van een heerlijk zacht langharig pluche dat er niet alleen luxe uitziet maar ook geweldig is om zo de kattenharen van af te vegen.

Wat maakt deze vensterbank mat anders

Een lange smalle mat helemaal gemaakt voor jouw vensterbank, zodat je kat heerlijk van het zonnetje kan genieten. De onderkant is afgezet met een slip vast materiaal en de vulling is dun schuimrubber net genoeg om heerlijk te liggen.

Geen vensterbank? Maar ligt jouw kat graag op de grond tussen het raam en de gordijnen op de grond, dan kan deze mat ook een uitkomst zijn. Zeker als je kat wat ouder wordt. Of wat dacht je van die plank waar je kat altijd op springt om graag op te liggen?!

De details van deze vensterbank ligmat

  • Zachte lange mat voor in de vensterbank of op een plank
  • Heeft een heerlijke zachte pluche bekleding die licht grijs oogt, maar de onderkant is donkergrijs en de uiteinde van het pluche is heel licht grijs
  • De afmeting is 90 x 28 x 2 cm

De voordelen op een rij

  • Ideaal om een zacht plekje te creëren in de vensterbank voor je kat
  • Interessant voor katten die niets met mandjes en kuiltjes hebben
  • Met antislip ondergrond dus kan ook op een hoge plank liggen

Gebruiksaanwijzing

Deze zachte vensterbankmat is machine wasbaar op 30°. Haren krijgen bijna geen grip op de zachte bovenkant en zijn makkelijk te verwijderen. Voor dagelijks onderhoud kunnen kattenharen op de buitenkant kant het beste verwijderd worden met speciale meubelborstels.

Gewicht 0,300 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

2 x 90 x 28 cm

Materiaal

Pluche

Kleur

grijs

Artikelnummer

TRH-38041

EAN code

4057589380418