Navul kattenballetje van vilt met kattenkruid

Deze vilt bal is sowieso al een geweldig speeltje, maar hier zit wel een heel interessant luchtje aan. Een kattenkruidluchtje dat je kan verversen!! En dan dit keer niet door de vilt bal te marineren maarrrr door de kruid in het viltballetje te stoppen. Dit is een echt navul kattenballetje!

Het balletje wordt geleverd met twee kleine navul capsules kattenkruid, maar je kan natuurlijk ook experimenteren met andere geurtjes.

Wat maakt dit navul kattenballetje anders

Deze viltbal heeft een geheim compartiment in zijn buik. Op deze manier kan je het balletje dus steeds weer opnieuw vullen. En dan stop je de boel weer dicht met het bijgeleverde stopje zodat het er niet uitloopt. Hoe gaaf is dat? Op deze manier kan je de geur vers houden. Of misschien wil er wel met een ander geurtje experimenteren, dat kan natuurlijk ook.

Geuren kunnen een hele goede afleiding zijn als je kat zich even verveeld of stress ervaart. Maar laat een echt geurspeeltje zoals dit niet altijd in je huis rondslingeren, dan raakt je kat aan de geur gewend en doet het kattenmunt zijn werk niet meer en je wil natuurlijk wel dat geurspeeltjes hun werking houden.

De details van dit navul kattenballetje

  • Een stevig vilt bal
  • Met ruimte voor kattenkruid
  • Inclusief 2 navullingen
  • Het balletje is 5 Ø cm
  • In een gemêleerde grijze kleur

De voordelen op een rij

  • Ideaal voor katten die graag met viltballetjes pingelen
  • Interessant voor katten die steeds een nieuwe boost boost kattenkruid nodig hebben
  • Speciale aantrekkingskracht is natuurlijk het geurige kattenkruid

Gebruiksaanwijzing

Dit is een vrij stevig kattenspeeltje… katten kunnen altijd speeltjes slopen en daar zijn ze ook voor gemaakt. Check regelmatig of het speelgoed nog in goede staat is en of je kat er geen stukjes van het omhulsel binnen kan krijgen. Het kattenkruid zelf is een natuur product dat niet schadelijk is voor je kat als hij er wat van binnenkrijgt.

Gewicht 0,030 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

5 x 5 x 5 cm

Materiaal

Vilt

Kleur

grijs

Navulbaar viltballetje voor je kat
Navul kattenballetje vilt refill bal
6,45

Op voorraad