Een fijne waterfontein met borrelbron en waterschaal in wit met grijs

Deze grote waterfontein uit de Vital Flow serie heeft een borrelbron die overloopt in een groot waterreservoir waaruit je kat kan drinken. Deze fontein biedt verschillende manieren voor je kat om te drinken. Lekker hoog zonder te bukken meteen van de bron. Of hij likt het water van de geribbelde bol. Maar er is ook nog de optie om gewoon uit de waterbak te drinken. Hierdoor is het een fijne waterfontein voor een gezinssituatie met meerdere katten, die ieder hun eigen manier van drinken hebben.

Wat maakt deze waterfontein anders

Behalve dat je je kat heeft dus verschillende keuzes om het water te drinken en deze waterfontein dus ideaal is voor een multi-kat huishouding van verschillende groottes en gewoontes, kan ik je vertellen dat de waterfonteinen uit de Vital Flow serie in relatie tot veel andere fonteinen erg stil is. Maar om dit te bereiken moet de schaal helemaal vol met water staan. Dit heb ik zelf uitvoerig getest, deze schaal heeft namelijk jaren in de kattenwinkel gestaan! Mocht de schaal veel contactgeluid maken met de vloer leg er dan wat onder en test even wat in jouw situatie het beste werkt. Meestal werkt een silicone placemat het beste.

Waarom een waterfontein

Een kat kiest van nature liever voor stromend water omdat dit altijd “vers” is. Een waterfontein is ideaal omdat het water rondgepompt wordt en daarom zeer zuurstofrijk en ook koel blijft. En een waterfontein is voorzien van een filter waardoor het water ook veel schoner is. Voordeel van een keramiek ten opzichte van een kunststof drinkbak, is dat de fontein geen geurtjes aanneemt.

De details van deze grote Vital Flow waterbron

  • Een mooie keramische drinkfontein van 1,5 ltr.
  • De grote schaal is 7 cm hoog  x 28 Ø cm
  • En de borrelbol is 13 x 18 Ø cm
  • Waar door de totale bron 19 cm hoog is

De voordelen op een rij

  • Een must have voor katten die graag bewegend water willen
  • Ideaal voor katten die meer moeten drinken
  • Een aanrader voor katten die behalve van de bron ook nog “gewoon” water willen drinken
  • Ideaal voor gebruik van meerdere katten met ieder hun eigen gewoonten
  • Heel fijn als de grootte binnen het kattenhuishouden nog al uit een loopt

Gebruiksaanwijzing

Alle keramiek onderdelen kunnen in de afwasmachine. Natuurlijk moet je de filter van tijd tot tijd vervangen zodat de kwaliteit van het drinkwater optimaal blijft. Katten drinken liever niet waar ze eten. Dus zet het voer en het water niet naast elkaar.

Gewicht 3,0 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

19 x 28 x 28 cm

Inhoud

1,5 liter

Materiaal

Keramiek

Kleur

grijs

Artikelnummer

TRH-24466

EAN code

4011905244662

Andere suggesties…