Kerstcadeaus voor catlovers

de kerstcadeaus voor catlovers

Je kunt er niet omheen Kerst 2023 heeft door alle omstandigheden een knus en duurzaam tintje. Maar dat mag absoluut met een luxe tintje, het grote genieten en het gezellig samen zijn. Misschien niet tig cadeautjes, maar attenties die met liefde zijn uitgekozen. Waarover na is gedacht en die als jij dat wil, helemaal kant-en-klaar voor onder de kerstboom aankomen.

Kerstbomen banner 1200
Wanddecoratie

Een teken aan de wand

Natuurlijk kan je een poster of een foto ophangen, maar wat dacht je van een geometrische kat?

En het fijne aan deze katten is dat je hem niet eens hoeft op te hangen, je kan hem ook neerzetten op een randje, ergens in de boekenkast om misschien wel voor het raam. Deze katten zijn van hout en gekleurd met verf op waterbasis. Best wel natuurvriendelijk en het fijne is, dat je hem natuurlijk ook in een andere kleur kan verven. Zie dat maar eens voor elkaar te krijgen met een plastic item. Nee, deze kat is op meer fronten een teken aan de wand, dat duurzaam echt een blijvertje is.

Kattenlamp

Een lichtend voorbeeld

Als de kerstlichtjes wat minder en kleiner moeten, dan is deze leuke kattenlamp een purrfect cadeautje dat toch nog licht brengt.

Ken jij een kattenliefhebber die normaal gesproken zich helemaal uitleeft met lichtjes tijdens de feestdagen. Het hele huis van onder tot boven, van buiten en van binnen. Maar ja, met die energie prijzen hebben ze te kennen gegeven dat ze dit jaar maar even overslaan. Ahwwww dan is deze kattenlamp natuurlijk wel de juist kerstcadeau, misschien niet zo groots als het hele huis in de verlichting zetten maar wel heel eigenwijs en eigentijds.

Kattenkruik

Warmte creëer je zelf

Lekkere warme voeten in poezen sokken, je handen om een beker met een heerlijke warm drankje of… je glühwein uit de thermos bijschenken.

Ben je een echte koukleum dan is er natuurlijk ook een geweldige ouderwetse kruik. Natuurlijk wel met een keigave… ehh luxe jasje natuurlijk. Oogmasker op je toet en je bent in volledige zenmodus. Tenzij je natuurlijk meerdere thermosflessen met die glühwein hebt gevuld. Dan is het afwachten tot die kater verdwijnt en je het gepurrr van je eigen moppie niet meer zo heftig binnenkomt en het ‘Feline good’ weer tot de mogelijkheid behoort.

Kattenkussen

Met een Brit op de bank

Het cadeau voor Brittenliefhebbers en mensen die van wat anders houden, dan het spreekwoordelijke ‘achter het behang plakken’.

Met de thermostaat wat lager is het knus op de bank hangen met een flinke sierkussen in je rug. Je kiest natuurlijk wel voor een reuze formaat, want het mag echt wel luxe zijn. De kat in kwestie is ook een luxe poes. Een stevige Brit die weet dat hij royal is met een heuse stamboom van een mooie kwaliteit stof. Deze Brit heeft een twist als je de vulling er uit haalt en er een stevig stuk karton in stopt dan kun je hem ophangen als een schilderij…

Kattenspeld

Opgeprikte statement

Een klein cadeautje waarover is nagedacht, de juiste statement of artiest voor een kattenpurrsonality.

Ach ja, er zijn nog heel veel kleine purrrsonal cadeautjes te bedenken. Lieve kleine portemonneetjes, broches ontworpen door grafische ontwerpers. Etuis en sleutelhangers, allemaal net even anders dan het gross van het kattenspul. Mag ik je uitnodigen om zelf je shopping list samen te stellen?

Kerstbomen banner 1200

Stuur Santa je eigen wenslijst

Markeer jouw favo kerstcadeautjes met een hartje en mail of app de lijst naar je kerstman of vrouw. Benadruk dat je het hem of haar heel graag makkelijk maakt en dat het mens van de kattenwebshop het zelfs helemaal inpakt. Wel even de notitie dat er niet te lang gewacht moet worden met de bestelling, omdat de pakketdienst niet helemaal betrouwbaar is rond de feestdagen. En dat je hem of haar de allerliefste Santa vindt…. het blijft tot slot een liefdevol feest.

O ja, en natuurlijk kunnen er op die kerst wenslijst ook spullen voor je kat, ook die worden liefdevol voor je ingepakt voor onder de kerstboom.

De waardering van catsandthings.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 44 reviews.