Voerpuzzel die je verstopt voor je kat

​Deze voerpuzzel is ideaal voor katten die zich vervelen en een uitdaging nodig hebben. Een uitkomst voor katten die te snel en te veel eten of die door hun geschrok snel overgeven. Dit is een voermuis die al spelenderwijs eten oplevert!

Heb je een slimme kat, of ben je toe aan een vervanging dat is deze single Hunter Mouse genoeg. Als je een kat hebt die het concept voerpuzzelen nog onder de pootjes moet krijgen dan is het misschien handigere om de kit eerst aan te schaffen.

Wat maakt deze voerpuzzel anders

Dit is een aantrekkelijk compact voerpuzzeltje omdat hij er uit ziet en voelt als een speelmuis. Het is geen moeilijke puzzel en je kat hoeft er niet vreselijk handig voor te zijn.

Waarom een voerpuzzel

Katten zijn van nature gewend om te jagen voor hun eten een binnenkat krijgt natuurlijk alles op een presenteerblaadje. Erg makkelijk, niet erg spannend. Voerpuzzels gaan verveling tegen en prikkelen de intelligentie van je kat. Niet iedere kat zit daarop te wachten, sommige zijn liever lui dan moe. Maar toch… het kan geen kwaad om ze een beetje te laten werken voor hun brokjes. Heb jij al een voerpuzzel voor je kat?

De details van deze Indoor Cat Hunting Feeder

  • De voeruitdaging waarbij je kat moet werken voor zijn brokjes
  • Inhoud 1 voermuizen
  • De muis is ongeveer 12 cm lang

De voordelen op een rij

  • Dit spel is een heel erg geschikt als extra voerpuzzel
  • Ideaal voor katten die van zoeken en speuren houden
  • Voor katten die nog niet zo’n groot motoriek hebben

Gebruiksaanwijzing

In eerste instantie laat je de gaten heel erg groot, als je kat door heeft wat de bedoeling is kan je de schuif wat dichter doen zodat de brokje langzamer uit de muis vallen. Of je past de opening aan de grootte van de favoriete brokjes van je kat. Op deze manier kunnen bijna alle soorten brokjes in deze voer muis.

De eigenlijke bedoeling achter dit systeem is dat je de muis steeds op een onverwachte plaats achterlaat, zodat je kat moet zoeken. Of verrast wordt door de geur van iets lekkers waar hij het niet had verwacht. Hij moet dus letterlijk zijn neus achterna. 

De plastic body mag gewoon in de afwasmachine, het muizenjasje kan je wassen.

Gewicht 0,700 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

5 x 5 x 12 cm

Materiaal

Kunststof, Stof

Kleur

blauw, grijs

Artikelnummer

WAR-6314

EAN code

0077234330500