Een muntstaafje om in te bijten

De Mint Stick is een kattenspeeltje uit Dental range van Petstages. Dit bijtstaafje is in het midden helemaal gevuld met gedroogde munt. Het is een lichtgewicht speeltje dat zich makkelijk laat rondgooien en meeslepen. Door de vorm is het heel erg aantrekkelijk voor je kat om het speeltje in zijn bekje te nemen.

Het bijtgedeelte bestaat uit een stevig net-omhulsel dat de tanden van je kat poetst als hij er in bijt. Doordat de tanden langs het netmateriaal glijden, hebben ze het effect van een flosdraad… handig toch?! Een ander voordeel van dit bijtspeeltje is dat het ook helpt bij de ongemakken van het wisselen van het kattengebit van je kitten. Meestal zijn kittens rond deze tijd wat bijterig en dan zijn deze bijtspeeltjes ideaal.

Wat maakt dit kattenspeeltje anders

Dit bijtspeeltje is er speciaal voor gemaakt om te helpen het gebit van je kat schoon te houden. Een groot gedeelte van het kattenspeeltje is omhuld met een stevig net-stof dat als een flosdraad langs het gebit van je kat gaat als hij in het speeltje bijt. Een bijtspeeltje helpt bij het onderhouden van een kattengebit maar is geen wondermiddel, bij gebitsproblemen helpt alleen poetsen en continue controle bij een specialistische dierenarts.

De details van dit bijtspeeltje

  • Een kattenspeeltje met ‘netting’ en wat munt
  • Dit staafje is ongeveer 11 x 4 x 2 cm

De voordelen op een rij

  • Ideaal voor katten die graag hun tanden in iets zetten
  • Interessant voor katten die wat hulp kunnen gebruiken bij het “tandenpoetsen”
  • Leuk bijtspeeltje met wat munt voor een andere geurbeleving

Gebruiksaanwijzing

Een lichtgewicht kattenspeeltje, dat er voor gemaakt is om op te bijten. Toch regelmatig even checken of het speelgoed nog in goede staat is en of je kat er geen stukjes van binnen kan krijgen. Better safe than sorry!

Gewicht 0,100 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

1 x 4 x 2 cm

Materiaal

Netting, Stof

Kleur

groen

Artikelnummer

PS335

EAN code

871864003359