Lange kattenhengel met stevige lichtgevende prooi

Deze Glow in the Dark Cat Toy is wat een XL handgemaakte Amerikaanse kattenhengel. Deze speelhengel heeft een extra lange flexibele stok die goed door zwiept en soepel mee veert. Erg geschikt voor grote stevige katten, die hun gewicht in de strijd gooien. Natuurlijk niet bedoeld om een spelletje touwtrekken mee te doen. Maar deze hengel kan wel wat hebben. Je kat kan hem ook niet zo snel doorknagen.

Heb jij een sloper? Dan is deze oersterke hengel iets voor jou. Deze hengel heeft een stevige prooi met kleine koordjes.

Wat maakt deze kattenhengel anders

Deze kattenhengel heeft als bijzonderheid dat je de prooi kan je opladen aan het licht zodat je er in het schemer mee kan spelen. Dat opladen gaat heel simpel hou de prooi bij een fel licht en draai hem langzaam in het rond zodat iedere kant 20 seconde licht heeft gehad. Daarna kan je in het schemer spelen (nooit in het donker). Ideaal als je nog even in de slaapkamer wil spelen met je kat voor het slapen gaan.

De details van deze Glow in the Dark Cat Toy

  • De prooi bestaat uit stevige prooi met koordjes dat oplicht in het donker.
  • Een extra lange flexibele kattenhengel van 82 cm GEEN rainstick effect
  • Het koord is 92 cm met stevige glow prooi met koordjes

De voordelen op een rij

  • Ideaal voor katten die graag wat meer bereik willen tijdens het spelen
  • Voor als er een wat stevige lange en flexibele hengel nodig is
  • Speciaal voor katten die van stevige actie houden en gefascineerd zijn van lichtjes

Gebruiksaanwijzing

Hengels zijn er om samen te spelen, dus nooit laten slingeren. Dat is niet alleen beter voor de levensduur van dit kattenspeeltje, maar je kat loopt ook geen gevaar dat hij bekneld raakt in het koord. Daarom raad ik aan om dit speeltje op te bergen als je klaar bent met spelen.

Gewicht 0,600 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

Stok 82 cm, koord + prooi 105 cm

Materiaal

Kunstleer

Kleur

Multi Colour

Artikelnummer

OTS-1001014

EAN code

0752327000095