Lange kattenhengel met een prooi en lintjes

Deze Purrfect Cat Toy is wat een XL handgemaakte Amerikaanse kattenhengel. Deze speelhengel heeft een extra lange flexibele stok die goed door zwiept en soepel mee veert. Erg geschikt voor grote stevige katten, die hun gewicht in de strijd gooien. Natuurlijk niet bedoeld om een spelletje touwtrekken mee te doen. Maar deze hengel kan wel wat hebben. Je kat kan hem ook niet zo snel doorknagen.

De prooi bestaat uit een pluche prooi met glimmende koordjes wat natuurlijk steviger is dan veren. Het verlengingstouw van de hengel is ook van een fijn robuust materiaal. Ideaal om eens een stevig jachtspel mee te beginnen. Deze hengel staat garant voor intensief speelplezier. Je kan er verschillende jachtmomenten mee creëren; langzaam, snel, hoog, laag. Deze hengel kan het allemaal!

Wat maakt deze kattenhengel anders

Behalve dat het een xl hengel is die lekker doorzwiept heeft de kattenhengel nog een extraatje… in de stok zitten kleine kogeltjes! Wil je wat rustiger met je kat spelen (of heb je ook nog een oudje in huis) beweeg dan alleen de stok heen en weer, zodat de kogeltjes door de doorzichtige stok van links naar rechts rollen. Wedden dat je de interesse van je kat wekt?!

De details van deze USA Purrfect Cat Toy

De prooi bestaat uit een pluche prooi met leren lintjes. Een extra lange flexibele kattenhengel van 82 cm met rainstick effect, het koord is 92 cm met pluche prooi met koordjes

De voordelen op een rij

  • ideaal voor katten die graag wat meer bereik willen tijdens het spelen
  • voor als er een wat stevige lange en flexibele hengel nodig is
  • speciaal voor katten graag wat actie willen met een prooi met staartjes

Gebruiksaanwijzing

Hengels zijn er om samen te spelen, dus nooit laten slingeren. Dat is niet alleen beter voor de levensduur van dit kattenspeeltje, maar je kat loopt ook geen gevaar dat hij bekneld raakt in het koord. Daarom raad ik aan om dit speeltje op te bergen als je klaar bent met spelen.

Gewicht 0,400 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

Stok 82 cm, koord + prooi 105 cm

Materiaal

Pluche

Kleur

Multi Colour

Artikelnummer

OTS-1001009

EAN code

0752327000019