Katten speelstok met lang gedraaide en korte gekleurde veren

Deze Feather Bouncer is wat korter dan een hengel en aan het eind van het stokje is een flexibel gedeelte dat heel uitdagend heen en weer zwiept. Het is een echte teaser wat betekent dat het een uitdagend speelstokje is en geen plaagstokje. Ik begrijp dat je af en toe de aandacht van je kat wil en dat plagen met dit stokje dan een geweldig idee lijkt… maar maak het niet te bont. Even de aandacht vragen en dan… spelen.

Waarmee deze speelstok dan ook weer zijn naam eer aan doet omdat de verenprooi en de lange piekjes je kat uitdagen voor een mooi jachtspelletje. Niet alleen maar snel heen en weer zwaaien met het stokje maar ook hele subtiele bewegingen, de veren laten verdwijnen onder en achter dingen, dat is pas het echte teasen waar je je kat heel veel plezier mee doet. Een speelstok heeft als voordeel dat je op korte afstand met je kat kan spelen, handig als jullie allebei op de bank zitten.

Wat maakt deze speelstok anders

Dit handgemaakte kattenspeeltje uit de USA heeft een verleidelijk wiebeluiteinde zodat de prooi nog verleidelijker heen en weer danst. Bij de feather bouncer bestaat de prooi uit een toef zachte veren en lange veren piekjes die een interessant geluid voor je kat maken en visuele uitdaging bieden.

De details van deze speelstok

  • Een kattenteaser met wiebelstuk
  • De afmeting van de stok is 48 cm
  • Het wiebelgedeelte is samen met de prooi 37 cm
  • De prooi bestaat lange gedraaide verenpiekjes en korte zachte gekleurde veren.
    .

De voordelen op een rij

  • Ideaal voor katten die gemotiveerd worden door geluid en beweging
  • Voor mensen die liever met een wat handzamer “hengeltje” spelen
  • Speciaal voor katten die helemaal weg zijn van de fladdergeluiden van een vogel

Gebruiksaanwijzing

Teasers zijn er om samen te spelen, dus nooit laten slingeren. Dat is ook beter voor de levensduur van dit kattenspeeltje, katten slopen nu eenmaal hun prooi als ze het te pakken hebben. Daarom raad ik aan om dit speeltje op te bergen als je klaar bent met spelen

Gewicht 0,400 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

Stok 48 cm, wiebel gedeelte + prooi 37 cm

Materiaal

Veren

Kleur

Multi Colour

Artikelnummer

OTS-1001006

EAN code

0752327000514