Hoge trendy kattenmand met kussentje

Een heerlijk hoog verstopmandje van papiertouw met hoge zijwanden. Hij ziet er absoluut niet uit als een mandje en juist daarom is hij zo fijn. Hier kan je kat zich helemaal in verstoppen even weg van de wereld en heerlijk beschut dromen. Je kat wordt helemaal omringd door het mandje en kan er lekker opgepropt in liggen. Niet comfortabel?! Ehhh heb je hem wel eens in een klein doosje zien liggen? Daar stapt hij toch ook met alle liefde in…

Het mandje komt met een goed kussentje van teddybont, niet te dik en niet te dun. Een must have voor mensen die van naturellen houden. Staat erg mooi in een Scandinavisch, romantisch of in een retro huis. En ach ja, boho…. daar lijkt hij wel voor gemaakt toch.

Wat maakt deze kattenmand anders

Vooral die hoge wanden maken dit mandje uniek. Nou zal het niet snel gebeuren dat je kat in een emmer stapt maar toch is dit ongeveer het gevoel voor je kat. Echt ideaal voor een kat die wel lekker omvat wil worden en gebakerd. Het is eigenlijk een verstopplek omdat je kat jouw niet ziet als hij ligt te slapen en jij ook wel erg moet zoeken als je kat in deze mand ligt.

De details van deze kattenmand

  • Compact mandje met hoge wanden van papiertouw in twee kleurstellingen
  • Het mandje heeft twee handvatten en een kussentje
  • De afmeting is 29 x 33-35 Ø cm

De voordelen op een rij

  • Ideaal voor mensen die dol zijn op naturel en natuurlijk materiaal
  • Voor kleine tot medium katten die graag beschut en opgerold slapen
  • Ziet er niet uit als een kattenmand en bied beschutting tegen de tocht

Gebruiksaanwijzing

De mand zelf kan je heel goed van haren ontdoen met een speciale borstel of stofzuiger. Het kussentje is machine wasbaar op 30°. Voor dagelijks onderhoud kunnen kattenharen het beste verwijderd worden met speciale meubelborstels.

Gewicht 0,700 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

29 x 35 x 35 cm

Materiaal

Papier

Kleur

naturel, wit

Artikelnummer

LRY-673/445167

EAN code

4047059445167