Kauwstaafjes met zalm van Bogadent

Bogadent® Fiber Sticks zijn lekkere tand verzorgend kauwstaafjes bestaande uit 86% vlees in de vorm van kip en zalm aangevuld met plantaardige vezels die er voor zorgen dat je kat beter moet kauwen, waardoor hij langer over het staafje doet en op die manier meer kans krijgt om zijn gebit te reinigen. Bovendien helpen de vezels in dit staafje ook bij het uitscheiden van haarballen. De innovatieve XF3-Effect-Formula met natuurlijke enzymen gemaakt van weiproteïne-isolaat en fruitextract CB90MX verhinderen het hechten van bacteriën aan het oppervlak van het gebit, voorkomt vorming van plaque en tandsteen (profylaxe) en daardoor geïrriteerd tandvlees. Zwitserse formule.

De details van deze kauwstaafjes

  • Kauwstaafje die de gebitsverzorging ondersteunt met de smaak kip & zalm
  • Bevat de innovatieve XF3-Effect- Formule heeft een werking gebaseerd op enzymen
  • De verpakking bevat 50 gram kip/zalm staafjes

De voordelen op een rij

  • Voor alle katten die hulp nodig hebben bij de gebitsverzorging
  • Makkelijk toepasbaar door een lekkere snack
  • Ook een heerlijke en gezonde beloning

Samenvatting van deze kauwstaafjes

Ingrediënten

Kippenvlees (Zwitserland 55%), zalm (26%), aardappelzetmeel, zalmolie 5%, plantenvezels,  weiproteïneprepataat, fruit (fruitextract CB90MX), mineralen. 

Analytische bestandsdelen

Ruw Eiwit 23,5% – Ruw Vet 21,5% – Ruw Celstof 9,7% – Ruw As 7,9% – Vochtgehalte 24%

Houdbaarheidsdatum

De houdbaarheid van deze gebitsverzorgende snackjes staat op de verpakking vermeld. Omdat het de bedoeling is dat de snackjes een reinigende werking hebben. Is het raadzaam om na opening niet langer dan 3 weken met een verpakking te doen. Na opening de snackje gesloten, koel en donker bewaren.

Gebruiksaanwijzing

2 staafjes per dag tussen de maaltijden om de gebitsverzorging te ondersteunen. De kauwstaafjes helpen om tandplak en tandsteen te verminderen.

Gewicht 0,100 kg
Verpakt per

1 stuk

Inhoud

50 gram

Artikelnummer

NAH-UBO0779

EAN code

7640118839678