Balletje met uitsteeksels om in te bijten

De Tons of Tails is een kattenspeeltjes uit Dental range van Petstages. Dit lichtgewicht balletje is gevuld met gedroogde kattenkruid. Het is een lichtgewicht speeltje dat zich makkelijk laat rondgooien en meeslepen. Die uitsteeksels zorgen ervoor dat je kat het balletje goed in zijn bekje kan houden.

Dit kattenspeeltje is er gemaakt om op te kauwen. Dit bijtspeeltje helpt ook bij de ongemakken van het wisselen van het kattengebit van je kitten. Meestal zijn kittens rond hun wissel tijd wat bijterig en dan zijn deze bijtspeeltjes ideaal. Bovendien kan dit speeltje helpen bij het afleren van bijten aan dingen die er niet voor gemaakt zijn. Maar het is ook nog eens goed voor het tandvlees van je kat, dat door het kauwen op de uitsteeksels gemasseerd wordt

Wat maakt dit kattenspeeltje anders

Dit bijtspeeltje is er speciaal voor gemaakt om de tanden in de uitsteeksels te zetten. Er zijn verschillende materialen, zoals touwtjes, lintjes en koordjes. Waardoor je kat iedere keer een andere bijtbeleving krijgt. Dit helpt bij het onderhouden van een gezond  kattengebit maar is geen wondermiddel, bij gebitsproblemen helpt alleen poetsen en continue controle bij een specialistische dierenarts.

De details van dit bijtspeeltje

  • Een balletje met uitsteeksels en wat kattenkruid
  • Het balletje is ongeveer 3,5 Ø cm
  • De lintjes variëren van 6 tot 8 cm

De voordelen op een rij

  • Ideaal voor katten die graag hun tanden in iets zetten
  • Interessant voor katten die wat hulp kunnen gebruiken bij het “tandenpoetsen”
  • Een must-have voor katten die dol zijn op koordjes en balletjes

Gebruiksaanwijzing

Een speeltje gemaakt om in te bijten en rond te meppen. Toch regelmatig even checken of het speelgoed nog in goede staat is en of je kat er geen stukjes van binnen kan krijgen. Better safe than sorry!

Gewicht 0,200 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

3,5 x 3,5 x 3,5 cm

Materiaal

Stof

Kleur

Multi Colour

Artikelnummer

PS310

EAN code

871864003106