Zachte kattendekentje om de nestgeur vast te houden

Dit zachte dekentje is bedoeld om in het nest van je kitten te leggen. Je neemt het dekentje mee als je je kitten gaat ophalen, op deze manier heeft je kitten dan toch nog de vertrouwde nestgeur nog een tijdje bij zich. Waardoor de overgang naar zijn nieuwe huis niet zo hard is. En je kitten nog troost heeft aan de vertrouwde geur.

Als je dan eenmaal dat kittendekentje hebt, dan kan je hem ook inzetten als je kat later uit logeren gaat of als hij langer bij de dierenarts moet blijven. Ook dan kan de vertrouwde geur van thuis troost bieden. Op zich neemt het geurschaapje geen ruimte in en je kan hem altijd op de lievelingsslaapplek van je kat leggen. Zo komt vanzelf de geur er aan.

Desnoods zou je een heel klein beetje kattenkruid op dit schaapje kunnen sprenkelen of spuiten. Als dit helpt om je kat gerust te stellen.

Wat maakt dit kattendekentje anders

Het is dus niet echt een deken om op te liggen. Daarvoor is hij al snel te klein. Nee, dit is een lapje om de vertrouwde geur vast te houden. Vandaar dat je hem een tijdje bij het nestje van je kitten laat liggen zodat de geur van zijn ouderlijk huis er aan kan komen. Dan leg je dit lapje in de slaapplek van je kitten en daar laat je hem liggen. Op deze manier kan dit geur lapje ook mee als je kat uit logeren gaat.

De details van dit kattendekentje

  • Heerlijke zachte knuffeldekentje in de vorm van een schaapje
  • Gemaakt van schaapjes pluche
  • Het dekentje is 40 x 22 cm groot en ongeveer 4 cm dik

De voordelen op een rij

  • Ideaal voor kittens om het nestgeur in vast te houden
  • Is minder aanwezig voor de fokker van je kitten dan een donut
  • Kan altijd op de slaapplek gelegd worden, just in case
  • Werkt ook goed voor oudere katten die in de war zijn en niet rustig zijn in de nacht
  • Kan ook goed gebruikt worden als je kat ziek is

Gebruiksaanwijzing

Ter geruststelling is het beter om de knuffeldeken niet te wassen. Want dan haal je de vertrouwde geur weg. Moet je hem echt wassen dan liever op of wolwas, daar blijft het dekentje het mooist.

Gewicht 0,060 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

4 x 22 x 40 cm

Materiaal

Pluche- vegan bont

Kleur

wit

Artikelnummer

BZT-619891

EAN code

8712695170242