Hartenpakket voor kattenliefhebber

Dit is een heerlijk geurend Valentijn pakketje waarmee je te kennen geeft, dat je weet hoe belangrijk katten zijn voor de ander. Zo belangrijk, dat je die geurende bos bloemen hebt ingeleverd voor een geurpakket voor de kleine hartendief van je liefje.

Dit is een DE manier om de hart van deze kattenliefhebber te veroveren! En natuurlijk kan je ook in die kaart de uitnodiging voor dat romantische etentje doen. Of doe eens gek en voeg ook nog deze ketting toe in het pakketje. Dan laat je helemaal zien dat je deze kattenouder begrijpt. 😉

Maak het purrsoonlijk!

Als ik het pakketje rechtstreeks als verrassing naar iemand opstuur, dan schrijf ik met alle liefde jouw boodschap in de kaart.
Vergeet dan niet om bij de opmerkingen bij je bestelling te vermelden wat voor tekst je wilt dat ik voor je in de kaart schrijf, zodat dit pakketje wel heel purrsoonlijk wordt.

De details van dit kattenpakket

  • Een rood hart met valeriaan 14 x 15,5 x 2,5 cm
    Ja ja een zweetlucht, maar die zijn wel woest aantrekkelijk…. voor de kat
  • Een klein hartje met veren gevuld met silvervine. Gemaakt van knuffelig velour, maar die veren?! Die zijn om op te vreten ….. Ach ja, tough love
  • Natuurlijk kan er toch geen ruikertje ontbreken. Een robuuste tulp met kattenkruid op een matatabistokje. Yess bij deze bloem weet je tenminste zeker dat het geen kwaad kan dat de kat er mee aan de haal gaat.
  • En een kaart!
    Een mooie dubbele kaart van Lorna Syson (Engelse illustrator) in enveloppe met genoeg ruimte voor een boodschap.
    Kies zelf welke je wil sturen in het pakket er zijn 6 verschillende mogelijkheden.

 

Gewicht 0,700 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

Artikelnummer

VALENTINE-red hearts

Valentijnkaarten

Special Valentine, You will do, Purrfect, Meow and You, Love, Be my Valentine