Een klein raar stuiterballetje

Dit is gewoon een raar geval. Maar o zo interessant voor katten die van balletjes houden! Omdat het dus niet een rondballetje is maakt hij ongewone huppelende bewegingen als jij of je kat hem in beweging zetten. En ja, hij stuitert ook flink.

Maar als een echte stuiterbal al een ongeleid projectiel is in je huis…. dan is deze nog onvoorspelbaarder. Omdat die dus alle kanten opgaat. Erg leuk voor je kat… minder voor je spullen. Dus wees voorzichtig met het gooien. Gewoon laag over de grond is meer dan genoeg.

Wat maakt dit kattenballetje anders

De grootste aantrekking van dit kattenballetje is natuurlijk dat onverwachte stuiteren en hobbelen over de grond. Sommige katten komen het balletje ook weer in hun bekje terugbrengen. Kijk dat is nou ook weer het voordeel van niet rond zijn. Dan kan je kat hem gewoon beter beetpakken. Dus als je kat er voor in is, dan kan je er ook een apporteer spelletje van maken.

De details van dit kattenballetje

  • Katten stuiterbal met uitsparingen
  • Dit speelballetje is 4 Ø cm
  • Wordt in verschillende kleuren geleverd

De voordelen op een rij

  • Onvoorspelbare bewegingen
  • Redelijk zwaar en stuitert flink
  • Kan door je kat in zijn bekje worden genomen

Gebruiksaanwijzing

Dit is een vrij stevig kattenspeeltje… katten kunnen altijd speeltjes slopen en daar zijn ze ook voor gemaakt. Toch regelmatig even checken of het speelgoed nog in goede staat is zodat je kat geen stukjes binnen kan krijgen.

Gewicht 0,020 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

4 x 4 x 4 cm

Materiaal

Rubber

Kleur

blauw

Artikelnummer

TRH-41102

EAN code

4011905411026