Kikker speelpopje met wat kattenkruid

De Frog & Fly is een zacht speelpopje voor je kat met een beetje kattenkruid. Het is een lichtgewicht kattenspeeltjes dat zich heel makkelijk laat rondmeppen over de vloer of in de lucht gooien. Voordeel van zijn lijfje en vilten pootjes is dat je zelf ook nog wat kattenkruid kan opspuiten, mocht het je kat niet gek genoeg zijn. En deze kikker heeft best wel geweldige pootjes die je kat absoluut probeert te slopen.

Door de zachte vulling van dit kikkertje en zijn uitstekende pootjes en oren is dit speelpopje ook heel makkelijk in het bekje vast te houden. Waardoor je kat het popje makkelijk mee kan nemen. En misschien wel terug brengt als je dit speelpopje een zwiep geeft. Dit kattenspeeltje leent zich dus ook heel goed voor een apporteerspelletje!

Wat maakt dit kattenspeeltje anders

Dit speelpopje laat goed met zich gooien en smijten, zonder al te veel kracht te zetten. Waardoor het geschikt is voor katten van alle leeftijden. Zelfs het meeslepen via het bekje is voor iedere kat te doen. Ze gebruiken daarvoor de uitsteeksels van het popje of ze nemen (als je kat wat groter is) gewoon het hele lijf in het kattenbekje.

De details van dit speelpopje

  • Een zacht speelpopje met uitsteeksels en wat kattenkruid
  • Het kikkerlijfje is ongeveer 9,5 x 5,5 x 3,5 cm
  • De pootjes steken 4 cm uit

De voordelen op een rij

  • Ideaal voor katten die graag met hun prooi rondlopen
  • Interessant voor katten die in zijn voor een apporteerspelletje
  • Een must-have voor katten die dol zijn op zachte lichtgewicht speeltjes

Gebruiksaanwijzing

Een lichtgewicht kattenspeeltje met een zachte bite. Het lijfje kan absoluut wat hebben en is gemaakt om in te bijten en rond te meppen. En naar ik vrees om de poten uit te rukken. Wat zal ik zeggen…. cats will be cats. En ook speeltjes moeten dood! Hou je het wel in de gaten dat je kat geen stukjes binnen kan krijgen?!

Gewicht 0,200 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

9,5 x 5,5 x 3,5 cm

Materiaal

Stof, Vilt

Kleur

groen

Artikelnummer

PS746

EAN code

871864007463