Wooly Trappelspeeltje dat je kan navullen

De zak is gemaakt van stevig schapenpluche en floppy gevuld met wattine zodat je kat er heerlijk mee kan rommelen en knuffelen. Aan de onderkant zitten er leuke touwtjes die mee wiebelen. Hier kan hij helemaal op los gaan en hoeft hij geen rekening te houden met jouw poezelige handen. Dus flink de klauwen erin en trappelen maar.

Wat maakt dit navul kattenspeeltje anders

Deze trappelzak van schapenpluche heeft een opening met klittenband waardoor je het kattenkruid kan navullen. Altijd handig om de geur vers te houden. Of misschien wil er wel een ander geurtje in doen, dat kan natuurlijk ook.

Geuren kunnen een hele goede afleiding zijn als je kat zich even verveeld of stress ervaart. Maar laat een echt geurspeeltje zoals dit niet altijd in je huis rondslingeren, dan raakt je kat aan de geur gewend en doet het kattenmunt zijn werk niet meer en je wil natuurlijk wel dat geurspeeltjes hun werking houden.

De details van dit trappelspeeltje

  • Groot knuffelzakje met bontstaart
  • Bevat een navul zakje met kattenkruid
  • Een trappel kussen van 22 x 6 x 2 cm met pluche staart slierten
  • In een mooie naturel kleur

De voordelen op een rij

  • Ideaal voor katten die gek zijn op slierten en geurtjes
  • Interessant voor katten die graag met trappel kussentje knuffelen
  • Voor mensen die niet met hun handen willen spelen omdat hun kat er steeds in hangt

Gebruiksaanwijzing

Dit is een vrij stevig kattenspeeltje… katten kunnen altijd speeltjes slopen en daar zijn ze ook voor gemaakt. Check regelmatig of het speelgoed nog in goede staat is en of je kat er geen stukjes van het omhulsel binnen kan krijgen.

Gewicht 0,030 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

22 x 6 x 2 cm

Materiaal

Pluche- vegan bont

Kleur

wit

Artikelnummer

BZT-430625

EAN code

8712695191186