Wooly Kattenspeeltje dat je kan navullen

Het triangel zakje is gemaakt van stevig schaapjespluche gevuld met losse navulling kattenkruid. Een zakje om heerlijk mee te slepen en over een gladde vloer te meppen. Aan de onderkant zit een leuke bont staart. Hier kan je kat helemaal zijn ding mee doen en flink zijn klauwen en tanden in zetten.

Wat maakt dit navul kattenspeeltje anders

Deze triangel van schaapjespluche heeft op een opening met klittenband waardoor je het kattenkruid kan navullen. Altijd handig om de geur vers te houden. Of misschien wil er wel een ander geurtje in doen, dat kan natuurlijk ook.

Geuren kunnen een hele goede afleiding zijn als je kat zich even verveeld of stress ervaart. Maar laat een echt geurspeeltje zoals dit niet altijd in je huis rondslingeren, dan raakt je kat aan de geur gewend en doet het kattenmunt zijn werk niet meer en je wil natuurlijk wel dat geurspeeltjes hun werking houden.

De details van dit trappelspeeltje

  • Flink kattenspeeltje met bontstaart
  • Bevat een navul zakje met kattenkruid
  • Een trappel kussen van 10,5 x 7 x 5,5 cm van schapenpluche
  • In een mooie naturel kleur

De voordelen op een rij

  • Ideaal voor katten die gek zijn op slierten en geurtjes
  • Interessant voor katten die graag met slepen met hun speeltjes
  • Voor mensen die van basic en naturel houden

Gebruiksaanwijzing

Dit is een vrij stevig kattenspeeltje… katten kunnen altijd speeltjes slopen en daar zijn ze ook voor gemaakt. Check regelmatig of het speelgoed nog in goede staat is en of je kat er geen stukjes van het omhulsel binnen kan krijgen.

Gewicht 0,030 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

10,5 x 7 x 5,5 cm

Materiaal

Pluche- vegan bont

Kleur

wit

Artikelnummer

BZT-430620

EAN code

8712695191155