Een navulbaar hartje met catnip

De King Catnip Heart is een stevige kattenspeeltje. Een hartje van stevig katoen dat veel getrappel kan hebben, helemaal gevuld met kattenkruid. Compact van formaat zodat er flink tegen aan gemept kan worden, heerlijk om stevig mee te knuffelen en tegenaan te trappelen. Laat zich goed rondzwiepen op een gladde vloer en heeft geen andere vulling in dit speeltje dan organisch kattenkruid. Dit is dus een kattenspeeltje dat van mij echt “kattenkruidspeeltje” mag heten. Dit is een speeltje naar mijn hart…. ehhh naar de hart van je kat natuurlijk?!

Laat die kattenspeeltje niet in je huis rondslingeren, dan raakt je kat aan de geur gewend en doet het kattenkruid zijn werk niet meer. En dat zou zonde zijn, want dit kattenspeeltje kan je ook heel goed inzetten als je kat zich even verveeld of stress ervaart. Geuren kunnen een hele goede afleiding zijn…. daarom wil je dat ze hun werking behouden. Berg dit kattenkruidspeeltje dus op als je kat uitgespeeld is.

Wat maakt dit kattenspeeltje anders

Dit is dus een echt geurspeeltje vol met kattenkruid. En het voordeel van deze serie is dat je het kruid ook kan verversen. En natuurlijk maak je dan gebruik van het King Catnip kattenkruid, zodat je kat opnieuw plezier van zijn vertrouwde kattenspeeltje heeft. Of als je kat liever een wat minder gevuld speeltje heeft, dan kan je er wat kruid uithalen zodat het meer een floppy speeltje wordt, zodat hij er fijn mee in zijn bekje kan rondzeulen.

De details van dit Catnip kattenspeeltje

  • Een heerlijk geurende bal alleen maar gevuld met Amerikaanse kattenkruid
  • Het hartje is 7 x 7 x 3 cm
  • Dit kattenspeeltje is navulbaar door de opening die met klittenband gesloten wordt

De voordelen op een rij

  • Ideaal voor katten die gek zijn op geuren en kattenkruid
  • Interessant voor katten die graag met een niet te hard kussentje willen spelen
  • speciaal voor katten die hun speeltje willen vasthouden en er tegen trappelen

Gebruiksaanwijzing

Dit is een heel robuust kattenspeeltje….. maar katten kunnen altijd speeltjes slopen en daar zijn ze ook voor gemaakt. Check regelmatig even of het speelgoed nog in goede staat is zodat je kat geen stukjes van het omhulsel binnen kan krijgen. Het kan geen kwaad als je kat wat van de kruidvulling opeet. Het is 100% natuurlijk.

Gewicht 0,100 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

7 x 7 x 3 cm

Inhoud

Kattenkruid

Materiaal

Stof

Kleur

rood

Artikelnummer

KC1005

EAN code

5060420395174