Katten cadeaubox voor Sinterklaas

Dit is echt een heerlijk nostalgische kleine cadeaubox met allemaal schoencadeautjes voor je kat. Het basisgedeelte is al voor je ingepakt. En die kan je zo in de schoen van je kat leggen…. of in de schoen van je kind die samen met zijn kat het sinterklaasfeest beleeft.

Maar als ik je een beetje ken heb je gewoon geen schoen of kind nodig om je kat te verwennen. Dit is gewoon het sinterklaas cadeau voor een kattenouder die het geweldig vindt om zijn kattenkind te verwennen. En gewoon wel lol heeft met Sinterklaas pakketjes.

Maak het purrsoonlijk!

Je kunt het pakketje ook rechtstreeks als verrassing naar iemand opsturen. Mocht je een kleine boodschap hebben OF zelfs een echte sinterklaas gedicht dan schrijf ik die met alle liefde voor jouw op een kaartje.

Vergeet dan niet om bij de opmerkingen bij je bestelling te vermelden wat voor tekst je wilt dat ik voor je in de kaart schrijf, zodat dit pakketje wel heel purrsoonlijk wordt.

Het Sinterklaas basispakket is al ingepakt voor je

 • Twee chocolade muizen
  Geen echt natuurlijk want je kat mag geen chocolade, maar een witte en bruine mini muis. Eentje met een kleine rammeltje en eentje zonder. Om heerlijk uit die schoen te peuteren of in de voerpuzzel te gooien.
 • Poezen mandarijntje
  In dit geval in de vorm van een oranje sponsballetje om mee rond te springen en in het kattenbekje rond te slepen. Wist je dat heel veel katten dit sponsballetje weer terug brengen als je hem gooit of laat stuiteren?
 • Zakje Poezentaaitaai
  100% gedroogde vlees brokken in een stevig formaat zodat je kat flink moet kauwen. Heb jij geen liefhebber van taaitaai in huis, dan laten de brokken zich ook makkelijk breken en in sommige gevallen zelfs verkruimelen. Sint denkt ook aan alles!
 • Geeky Squeek Mouse
  De muis die niet bang is voor Sint deze muis die vol zit met zoete lekkers in de vorm van kattenkruid. Deze muis is niet bang voor een stevige knuffel partij, een worsteling en laat zich graag aflikken
 • Speelpopje Frog & Fly
  Als poezenvariant voor het traditionele kikker snoepgoed.
  Dit is een heerlijk mollig knuffelpopje met een beetje kattenkruid en armpjes en beentjes die makkelijk in het bekje kunnen worden genomen zodat je kat er mee kan rondlopen of er aan kan plukken.
Gewicht 0,700 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

30 x 21 x 10 cm

Inhoud

5 kattenspeeltjes
1 zakje snackjes

Artikelnummer

BOX SINT kikker