Een geurend en krakend visgraatje

De Feather Fish Boon is echt zo’n floppyspeeltje waar je kat naar hartenlust mee kan slepen. Helemaal gemaakt om in het bekje van je kat opgepakt te worden en dan met zijn prooi te slepen. Om hem trots aan jou te laten zien… misschien gooi je hem wel weg?! Helemaal te gek natuurlijk als je kat apporteert. Het is weer eens wat anders dan een balletje of een muisje.

Geen idee hoe jouw kat reageert maar ik heb een kat die dol is op lapjes. Voor dat soort katten is dit een heerlijk prooi. En er zit een beetje kattenkruid in. En hij kraakt een beetje en… ja hij heeft veren natuurlijk!! What’s not tot like?!

Wat maakt dit kattenspeeltje anders

Dit is dus een echt trappelspeeltje speciaal gemaakt zodat je kat hem met zijn voorpoten stevig kan omklemmen en er dan met zijn achterpoten voluit tegen aan kan trappelen. Echt even zijn jacht agressie uitleven, zoals hij ook zou doen met een echte prooi die hij gevangen heeft. Een ideaal speeltje om een actief jachtspel mee af te sluiten!

De details van dit floppyspeeltje

  • Een floppy kattenspeeltje met kraakje en veren
  • Een vis graatje van 10 x 4,5 x 1,5 cm
  • De veren verlengen het speeltje nog eens met ruim 11 cm

De voordelen op een rij

  • Ideaal voor katten die gek zijn op veren
  • Interessant voor katten die graag rommelen met lapjes
  • Speciaal voor katten die hun speeltje willen meeslepen in hun bekje

Gebruiksaanwijzing

Dit kattenspeeltje van stof en vilt is gemaakt om mee te slepen. Regelmatig even checken of het speelgoed nog in goede staat is zodat je kat geen stukjes van het omhulsel binnen kan krijgen. De veren zullen al snel het loodje leggen, dat kan voor je kat geen kwaad en meestal is het floppy speeltje ook zonder veren nog interessant.

Gewicht 0,200 kg
Verpakt per

1 stuk

H x B x D

10 x 4,5 x 1,5 cm, veren 11 cm

Materiaal

Stof

Kleur

blauw, rood

Artikelnummer

PS90022

EAN code

700603900225